Trending Now

Πότε ξανθά, πότε πλατινέ, πότε άσπρα...: Τι συμβαίνει με τα μαλλιά του Τραμπ

Η κάπως αστεία εξήγηση για το...ασταθές χρώμα μαλλιών του υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπάρχει λόγος που τα μαλλιά του Τραμπ αλλάζουν... χρώμα
© EPA

Γιατί τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν (σχεδόν) ποτέ το ίδιο χρώμα; Μια εξήγηση

Όταν λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε στο Εθνικό Συνέδριο Ρεπουμπλικανών, η συνήθης ξανθιά κώμη του είχε λίγες καστανές τούφες και κάποιες που έμοιαζαν πορτοκαλί κάτω από το φως των προβολέων. Αρκετούς μήνες πίσω, τον Ιανουάριο του 2024, όταν ο υποψήφιος εκ νέου για την αμερικανική Προεδρία είχε εμφανιστεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, οι πιο παρατηρητικοί θυμούνται το χρώμα των μαλλιών του ως... ανοιχτό πορτοκαλί.  

Τώρα τελευταία και όσο ενισχύεται το προεκλογικό παιχνίδι, οι φωτογραφίες έχουν κάτι νέο να πουν για τα μαλλιά του Τραμπ: πότε ανοιχτά ξανθά, πότε σχεδόν άσπρα – μπροστά τουλάχιστον, πότε πλατινέ, με πολλούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει επιτέλους με τα μαλλιά του μεγιστάνα; Βέβαια, η απάντηση έχει δοθεί από τότε που ο Τραμπ είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με το ομοσπονδιακό δικαστήριο, ότι δηλαδή η διαφορά στο χρώμα των μαλλιών του κάθε λίγο, οφείλεται κυρίως στην ανυπομονησία του.

Ο Τραμπ και τα...μαλλιά του
© EPA

Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει στο Page Six, συνεργάτης του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ και εκ νέου υποψηφίου, ο Τραμπ μπορεί απλώς να εξοργίσει τους κομμωτές που συνεργάζονται μαζί του, γιατί πολύ απλά δεν κάθεται στη θέση του για περισσότερο από μερικά λεπτά της ώρας, για να «πιάσει» η βαφή..!

«Οι κομμωτές θυμώνουν μαζί του, αλλά δεν μπορούν να το δείξουν, καθώς ο Τραμπ δεν μπορεί να καθίσει ακίνητος, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον 30 λεπτά της ώρας για να ‘πιάσει’ το χρώμα των μαλλιών του. Το χρώμα των μαλλιών του Τραμπ μπορεί να ποικίλει άγρια από σκούρο ξανθό σε ανοιχτό - σε έντονο πορτοκαλί - ανάλογα με το πόση ώρα έχει καταφέρει ο κομμωτής του να τον πείσει να κάτσει ακίνητος και να αφήσει τη βαφή να κάνει τη δουλειά της», εξηγεί η πηγή που κλήθηκε να διαλευκάνει το μυστήριο των χρωματικών αλλαγών στα μαλλιά του.

Ο Τραμπ και τα...μαλλιά του
© EPA
Πότε ξανθά, πότε πλατινέ, πότε άσπρα...: Τι συμβαίνει με τα μαλλιά του Τραμπ
Πότε ξανθά, πότε πλατινέ, πότε άσπρα...: Τι συμβαίνει με τα μαλλιά του Τραμπ

«Οι φίλοι του λένε ότι είναι τόσο ανυπόμονος που σπάνια δίνει στον κολορίστα αυτά τα 30 με 45 λεπτά... που χρειάζονται για να διατηρήσει το χρώμα του σταθερό. Όσο λιγότερο χρόνο τους δίνει, τόσο πιο πορτοκαλί γίνονται τα μαλλιά του, καθώς χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσουν τις πιο σκούρες ξανθές αποχρώσεις που θυμίζουν το χρώμα μαλλιών της νεανικής του ηλικίας», επιμένει η ίδια πηγή.

Κατά τον ίδιο συνεργάτη, ακόμα και έτσι, ο Τραμπ έχει αγωνία για τα λευκά του μαλλιά, οπότε καταφεύγει στους κολορίστες κάθε λίγες εβδομάδες, ενώ ακριβώς αυτή η ασυνέπεια στο χρώμα είχε γίνει θέμα στη Vogue το 2020, κάτι που δεν ξεχνά ο μεγιστάνας, αφού τότε η Βίβλος της Μόδας του έγραφε: «Μέσα σε μια νύχτα, τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά του Τραμπ είχαν αντικατασταθεί από μια νέα φωτεινή ασημένια απόχρωση».

Η ιστοσελίδα στυλ του New York Magazine, The Cut, ισχυρίστηκε τότε: «Ο Ντόναλντ Τραμπ σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά του. Μέχρι στιγμής, το ασημί φαίνεται να είναι μόνιμο. Ο Τραμπ φαίνεται να έχει τελειώσει με τις βαφές».

Όμως, αυτό άλλαξε από τη μέρα που ο Τραμπ αποφάσισε ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία των ΗΠΑ, αυτή τη φορά με ένα πιο νεανικό look.  Οπότε, αυτή η ασυνέπεια στους τόνους του ξανθού, θα συνεχιστεί.

Με πληροφορίες από Page Six, New York Magazine

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.