Trending Now

Ψίμυθος: Το πιο viral νησί του καλοκαιριού (αν βρεθεί)

Το φανταστικό… ελληνικό νησί που κάνει θραύση φέτος το καλοκαίρι

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ψίμυθος: Το viral νησί του Χ - Το φανταστικό… ελληνικό νησί που κάνει θραύση φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι σιγά σιγά κλείνει τις «πόρτες» του και οι περισσότεροι έχουμε στο στενό μας κύκλο, άτομα που μοιράζονται το πως πέρασαν τις διακοπές τους, σε ποιο νησί πήγαν και αν ξέφυγαν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο πιο δημοφιλής προορισμός είναι ένας τις τελευταίες ώρες και δεν είναι άλλος από την Ψίμυθο. Και η ερώτηση είναι εύλογη. Προς τα που πέφτει αυτό το νησί;

Ένα μικρό, άγνωστο νησί κάπου στο Αιγαίο έχει γίνει το επίκεντρο συζητήσεων και αμέτρητων memes στο «Χ». Μόνο που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει! Η Ψίμυθος έχει την τιμητική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες της πλατφόρμας να αποθεώνουν το φανταστικό… νησί που κανείς μέχρι πρότινος δεν είχε ξανακούσει.

Η Ψίμυθος είναι αποκύημα της φαντασίας του ελληνικού «Χ»

Η Ψίμυθος είναι αποκύημα της φαντασίας του ελληνικού «Χ», τρεντάρει στο γνωστό social media και οι χρήστες συμμετέχουν στο παιχνίδι κάνοντας φανταστικές συζητήσεις. Η Ψίμυθος έγινε talk of the town.

Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet του λογαριασμού στο «Χ» από τον χρήστη @beatBukowski, ο οποίος έριξε την ιδέα και αυτή υλοποιήθηκε στο άψε σβήσε.

«Να βρεις ένα ψεύτικο όνομα για νησί, φασέικο λίγο, Ψίμυθο πχ, και να λες ότι φέτος η φάση ήταν εκεί. Δεν έχεις πάει Ψίμυθο; Ε ρε φίλε, γ***ει. Έγινε χαμός φετος».

Το ελληνικό «Χ» στη συνέχεια τα έδωσε όλα, βοηθώντας στο χτίσιμο του μύθου της Ψιμύθου, ένα φανταστικό νησί που κέρδισε την καρδιά των ταξιδιωτών.

Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις για την Ψίμυθο