Trending Now

Επιβάτης αεροπλάνου στην Αυστραλία συνελήφθη γιατί χρησιμοποίησε την έξοδο κινδύνου

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Αυστραλία: Επιβάτης αεροπλάνου συνελήφθη γιατί χρησιμοποίησε την έξοδο κινδύνου - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Viral έχει γίνει ένας επιβάτης, ο οποίος συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Αυστραλίας αφού έφυγε από σταθμευμένο αεροσκάφος μέσω της εξόδου κινδύνου.

Σε βίντεο που κατέγραψαν επιβάτες της πτήσης της Jetstar φαίνεται ο άνδρας να βγαίνει από την έξοδο κινδύνου και να περικυκλώνεται αμέσως από άνδρες ασφαλείας. Μάλιστα, αρχικά προέβαλε αντίσταση την ώρα της σύλληψής του.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας «ο επιβάτης του αεροπλάνου είχε περίεργη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της πτήσης», αποκαλύπτοντας ότι οι υπόλοιποι επιβάτες τρομοκρατήθηκαν μόλις είδαν το περίεργο αυτό συμβάν.

Από την πλευρά της, η αεροπορική εταιρεία Jetstar δήλωσε ότι το αεροπλάνο ήταν σταθμευμένο στην πύλη του αεροδρομίου εκείνη τη στιγμή που ο άνδρας άνοιξε την έξοδο κινδύνου.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας επιβάτης άνοιξε την πόρτα της εξόδου κινδύνου μετά την άφιξή του στη Μελβούρνη, η οποία άνοιξε αυτόματα την τσουλήθρα».