Trending Now

Την έδιωξαν από συνέντευξη για δουλειά, λόγω των ρούχων της

Το σχόλιο για τα ρούχα μιας γυναίκας έχει διχάσει

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πώς τα ρούχα δυναμίτισαν μία συνέντευξη για δουλειά
© Unsplash

Τελικά, υπάρχουν ρούχα που δεν φοράμε με τίποτα σε μία συνέντευξη για δουλειά;

Μια γυναίκα έχει διχάσει τον κόσμο των social media, αφού αποκάλυψε ότι την έδιωξαν από συνέντευξη για δουλειά λόγω των στιλιστικών της επιλογών και μάλλον ενός συγκεκριμένου ρούχου που επέλεξε να φορέσει τη μέρα της συνέντευξης. 

Όπως αποκάλυψε η Tyreshia - η οποία χρησιμοποιεί το όνομα @mtyreshiadaily στο Tik Tok- κλήθηκε να «αλλάξει ρούχα» αφού εμφανίστηκε σε μια συνέντευξη για δουλειά φορώντας μαύρο σορτσάκι, ένα λευκό τοπ και μια ζακέτα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο υπεύθυνος προσλήψεων μου ζήτησε να αλλάξω ρούχα και μετά να επιστρέψω. Φαίνομαι πολύ τακτοποιημένη και επαγγελματίας, οπότε όχι!». εξήγησε η Tyreshia στη λεζάντα του βίντεο.

Στο σύντομο κλιπ βλέπουμε την TikToker να στέκεται απέναντι από την κάμερα φορώντας τα ρούχα που προφανώς φορούσε στη συνέντευξη για δουλειά.

«Ο υπεύθυνος πρόσληψης με απέρριψε εξαιτίας αυτού», έγραψε πάνω από το βίντεο.

@mtyreshiadaily

I cannot believe the recruiter asked me to change my interview clothes then come back. I look very neat and professional, so no! #jobhunting #fypシ゚viral

♬ original sound - Tyreshia

Αν και η νεαρή γυναίκα δεν αναφέρει ποιο ήταν το αντικείμενο της θέσης εργασίας για την οποία αποφάσισε να περάσει από συνέντευξη, εξηγεί ότι εμφανίστηκε φορώντας αυτά τα ρούχα και τότε ήταν που ο εργοδότης τη ρώτησε αν ήθελε να πάει σπίτι της, να αλλάξει ρούχα και να επιστρέψει.

Μέχρι στιγμής, πάνω από 45.000 χρήστες της πλατφόρμας έχουν μπει στη διαδικασία να σχολιάσουν το βίντεο της νεαρής, με κάποιους να συμφωνούν μαζί της και άλλους να διαφωνούν, λέγοντάς της ότι αυτή δεν είναι εμφάνιση ανθρώπου που διεκδικεί μία θέση εργασίας.

«Για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι, τι συμβαίνει με τους Αμερικανούς; τίποτα δεν είναι ποτέ φυσιολογικό στην Αμερική; εδώ στην Ευρώπη (πλην του Ηνωμένου Βασιλείου ίσως) αυτό είναι ένα πολύ φυσιολογικό ρούχο γραφείου με ζεστό καιρό», έγραψε κάποιος.

«Ήταν ευγενικοί που σας ανανέωσαν το ραντεβού. οι περισσότεροι θα σας είχαν απορρίψει κατευθείαν την ίδια μέρα», σχολίασε ένας άλλος, ενώ για την ώρα τα σχόλια επιμένουν ότι το ντύσιμο της νεαρής γυναίκας δεν ήταν το ενδεδειγμένο για ένα εργασιακό περιβάλλον.

Το βίντεο έχει εκτοξευθεί στο TikTok με πάνω από 5 εκ. προβολές.

Πηγή: Unilad.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.