Trending Now

Η Ζου Γιακίν μετά το Ολυμπιακό μετάλλιο βοηθάει στο εστιατόριο της οικογένειάς της

Η πιο cute παρουσία των Ολυμπιακών Αγώνων επέστρεψε στη γενέτειρά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ζου Γιακίν μετά το Ολυμπιακό μετάλλιο βοηθάει στο εστιατόριο της οικογένειας της
Η Ζου Γιακίν μετά το Ολυμπιακό μετάλλιο βοηθάει στο εστιατόριο της οικογένειας της © Tom Weller/GettyImages

Ζου Γιακίν: Μετά το Ολυμπιακό μετάλλιο, στην οικογενειακή επιχείρηση - Η πιο cute παρουσία των Ολυμπιακών Αγώνων επέστρεψε στη γενέτειρά της

Η Ζου Γιακίν αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Η Κινέζα αθλήτρια έγινε παγκόσμιο viral για την φοβερή αντίδρασή της κατά την απονομή του ασημένιου της μεταλλίου στη δοκό ισορροπίας.

Η Ζου Γιακίν έπαθε πλάκα όταν είδε τις Ιταλίδες Αλίτσε ντ' Αμάτο και Μελίσα Εσπόζιτο να δαγκώνουν τα μετάλλιά τους, μια παράδοση που καλά κρατεί στις Ολυμπιάδες, και τις πλησίασε να κάνει το ίδιο. To «γλυκό» αυτό στιγμιότυπο μας χάρισε μια από τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες της διοργάνωσης.

Zhou Yaqin Chinese gymnast adorable metal-biting moment goes viral at Paris Olympics 2024

Μετά τη θριαμβευτική επιστροφή της από το Παρίσι, η νεαρή Κινέζα αθλήτρια επέστρεψε στη γενέτειρά της για να βοηθήσει τους γονείς της στο οικογενειακό τους εστιατόριο στην πόλη Hengyang, της επαρχίας Hunan. 

Το εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Furong Road στην περιοχή Nanyue, αποτελεί εδώ και καιρό μέρος της ζωής της Ζου. Ένα viral video δείχνει τη νεαρή αθλήτρια να σερβίρει πελάτες και να βοηθά στην κουζίνα έχει κερδίσει μεγάλη προσοχή, αναδεικνύοντας την ταπεινότητα της για μια ακόμη φορά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.