Trending Now

Μετεωρολόγος παθαίνει κρίση πανικού on air – και αποθεώνεται

...για τον τρόπο που χειρίστηκε την όλη κατάσταση

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όταν ο μετεωρολόγος του CBS έπαθε κρίση πανικού στον τηλεοπτικό αέρα, ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει

Ο Nate Byrne του ABC News Australia παρουσίαζε την πρόγνωση καιρού στην εκπομπή Daily Breakfast της Τρίτης, όταν ένιωσε ότι βρίσκεται λίγο πριν ακόμα μία κρίση πανικού.

«Στην πραγματικότητα θα πρέπει να σταματήσω για ένα λεπτό. Κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε ότι περιστασιακά επηρεάζομαι από κάποιες κρίσεις πανικού, και βασικά... αυτό μου συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Λίζα, θα μπορούσα να δώσω σκυτάλη για λίγο σε εσένα», ακούγεται να λέει ο μετεωρολόγος, απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια και λίγο πριν οι κάμερες γυρίσουν κατευθείαν στη συνάδελφό του.

«Σίγουρα μπορείς, Νέιτ», ακούγεται να του απαντά εκείνη, χωρίς να αποφεύγει αυτό που μόλις συνέβη δίπλα της και επισημαίνοντας ότι ο Byrne είχε γράψει στο παρελθόν ένα κατατοπιστικό άρθρο γι’ αυτό που αντιμετώπιζε.

«Είναι φανταστικό που ήταν τόσο ανοιχτός και ειλικρινής γι' αυτό το ζήτημα. Και η αντίδραση όταν έγραψε για πρώτη φορά και μίλησε γι' αυτό που περνάει ήταν αυτή που έπρεπε. Κάπως φαινόταν ότι πολλοί είπαν: ‘Δόξα τω Θεώ. Ο Νέιτ δεν είναι τέλειος. Νομίζαμε ότι ήταν τέλειος, αλλά στην πραγματικότητα τώρα μοιράζεται κάτι’, είπε η παρουσιάστρια.

Η ίδια τόνισε ότι αυτό το άρθρο θα «ανέβαινε» ξανά στον ιστότοπο του σταθμού, ώστε να πάρουν όλοι μια γεύση από αυτά που συμβαίνουν «στο μυαλό και το σώμα μας όταν κάνουμε ζωντανή τηλεόραση».

Αργότερα, η Mitchell υποδέχθηκε και πάλι τον Byrne στο στούντιο, με θερμά λόγια.  

«Συγγνώμη αν σας τρόμαξα λίγο», είπε εκείνος απευθυνόμενος προς το τηλεοπτικό κοινό.

Το βίντεο με το περιστατικό έχει γίνει πλέον viral, με περισσότερες από 4,6 εκατομμύρια προβολές μόνο στο TikTok του δικτύου, και ο κόσμος αποθεώνει τον Byrne και την ομάδα του  για την ανάδειξη ενός λεπτού ζητήματος, που ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς, ωστόσο αποφεύγουμε να αναφερθούμε σε αυτό.

«Το χειρίστηκε σαν πρωταθλητής. ως κάποιος που το έχει περάσει αυτό ο ίδιος, κυριολεκτικά δακρύζω», σχολίασε ένας χρήστης.

«Το να είσαι ευάλωτος είναι τόσο τρομακτικό, αλλά και τόσο σπουδαίο!!! Σε ευχαριστούμε που είσαι τόσο ανοιχτός  και ειλικρινής μαζί μας, δεν είσαι μόνος!!!», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

«Και οι δύο το χειρίστηκαν αυτό τόσο άψογα! Πραγματικά όμορφα και αυθεντικά», σχολίασε ένας άλλος.

Οι κρίσεις πανικού είναι συχνές, σύμφωνα με την Κλινική Cleveland, με έως και 11% των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες να βιώνουν τουλάχιστον μία. Περίπου 2% έως 3% των ανθρώπων στις ΗΠΑ έχουν διαταραχή πανικού, σημειώνει η κλινική.

Με στοιχεία από CNN.com, CBS.com