Trending Now

«Είναι και τα δύο χρυσά;» - Viral video Ολυμπιονίκη που συγκρίνει τα μετάλλια από Τόκιο και Παρίσι

Το video έχει προκαλέσει «βροχή» σχολίων για την κατάσταση του μεταλλίου από το Παρίσι

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ολυμπιονικής συγκρίνει τα δύο χρυσά μετάλλια - Το video έχει προκαλέσει «βροχή» σχολίων για την κατάσταση του μεταλλίου από το Παρίσι

Ο Βίκτορ Άξελσεν διατήρησε τα σκήπτρα του Τόκυο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, στο ατομικό αγώνισμα μπάντμιντον ανδρών κερδίζοντας στον τελικό τον Ταϊλανδό, Κουνλαβούτ Βιτιντσάρν.

Ο Άξελσεν έγραψε χρυσή ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και επιστρέφοντας στην Δανία ήθελε να μοιράστει τα χρυσά του μετάλλια με τους ακόλουθούς του. Ο Δανός ανέβασε ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και αντιδράσεις.

Ο Nyjah Huston σχολίασε πρώτος την κατάσταση των μεταλλίων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Όλα ξεκίνησαν από τον Αμερικανό Nyjah Huston που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι στο νεοσύστατο αγώνισμα του skateboard. Ο Ολυμπιονίκης μοιράστηκε τη κατάσταση του μεταλλίου του μόλις μία εβδομάδα μετά την κατάκτησή του. Ο Huston εξέφρασε την απογοήτευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας ότι το χάλκινο μετάλλιό του είχε ήδη αρχίσει να αλλοιώνεται.

Η συνέχεια έγινε με τον Άξελσεν. Το βίντεο με τη σύγκριση των δύο χρυσών μεταλλίων προκάλεσε γρήγορα μια συζήτηση μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι παρατήρησαν μια έντονη αντίθεση μεταξύ των δύο μεταλλίων, σχετικά με τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στα μετάλλια του Παρισιού.

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1912, τα χρυσά μετάλλια δεν είναι κατασκευασμένα από συμπαγή χρυσό, αλλά είναι κατασκευασμένα κυρίως από ασήμι και καλύπτονται με επίστρωση χρυσού άνω των έξι γραμμαρίων.