Trending Now

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Και μετά το Maestro, τι;

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του δημιουργού και ποια η συνέχεια της συνεργασίας του με το Netflix

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το παράδοξο με το «Αν...» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και το επόμενο βήμα του

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες θέλουν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να συνεχίζει με την streaming πλατφόρμα Netflix, ακόμα και μετά το τέλος της πολυσυζητημένης σειράς Maestro (Maestro in Blue στον κατάλογο του Netflix, καθώς η σειρά είχε τον ίδιο τίτλο με την ταινία για τη ζωή του θρυλικού Μπέρνσταϊν).

Συγκεκριμένα, έχει γραφτεί ότι στην πλατφόρμα πολύ σύντομα θα ανέβει άλλη μία δημιουργία του Παπακαλιάτη και για την ακρίβεια η κινηματογραφική ταινία «Αν...», η οποία στους ελληνικούς κινηματογράφους είχε κυκλοφορήσει το 2012 και με αυτή την κίνηση, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, θα γίνει ο πρώτος Έλληνας δημιουργός που θα φιγουράρει στο Netflix με δύο δουλειές του.

Βέβαια, εδώ υπάρχει ένα παράδοξο, καθώς η συγκεκριμένη ταινία του Παπακαλιάτη μπορεί να εντοπιστεί ολόκληρη με ένα γρήγορο ψάξιμο στις μηχανές αναζήτησης, ακόμα και στο YouTube. Ακόμα και έτσι όμως, φαίνεται ότι η συνεργασία του δημιουργού με τον κολοσσό παραγωγής τηλεοπτικού προγράμματος δεν θα λήξει ούτε με αυτή την κίνηση.

Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό οι φήμες θέλουν τον Παπακαλιάτη να έχει συζητήσει ήδη για τη δημιουργία μίας εξ ολοκλήρου δικής του αγγλόφωνης ταινίας και αυτό σίγουρα είναι μεγάλη υπόθεση όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά για τα ελληνικά δεδομένα.

Ας περιμένουμε, λοιπόν!