Trending Now

Ζου Γιακίν: Η μασκότ αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων είναι η νεαρή αθλήτρια από την Κίνα

Παγκόσμιο viral 18χρονη αθλήτρια που με μια κίνηση «έριξε» το ίντερνετ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ζου Γιακίν: Η πιο cute παρουσία των Ολυμπιακών Αγώνων - Παγκόσμιο viral 18χρονη αθλήτρια που με μια κίνηση «έριξε» το ίντερνετ

Το να παρακολουθείς τους καλύτερους αθλητές του κόσμου να αγωνίζονται για το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι συναρπαστικό, καθώς η συμμετοχή σε μια Ολυμπιάδα για όλους αποτελεί την κορωνίδα στην αθλητική τους καριέρα. Οι μνήμες συμμετοχής σε μια Ολυμπιάδα σε ακολουθούν για πάντα και το Παρίσι μας χάρισε, αναμφίβολα την πιο χαριτωμένη στιγμή, την Ζου Γιακίν.

Ένα από τα πρόσωπα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι αποτελεί η 18χρονη Ζου Γιακίν. Η Κινέζα αθλήτρια έχει γίνει παγκόσμιο viral για την φοβερή αντίδρασή της κατά την απονομή του ασημένιου της μεταλλίου στη δοκό ισορροπίας. Η Ζου Γιακίν έπαθε πλάκα όταν είδε τις Ιταλίδες Αλίτσε ντ' Αμάτο και Μελίσα Εσπόζιτο να δαγκώνουν τα μετάλλιά τους, μια παράδοση που καλά κρατεί στις Ολυμπιάδες, και τις πλησίασε να κάνει το ίδιο.

Ζου Γιακίν: Viral η πιο χαριτωμένη αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων

Λίγα δευτερόλεπτα αρκούσαν για την 18χρονη αθλήτρια για να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο. Μια τόσο τρυφερή κίνηση κατέκλυσε το διαδίκτυο, με τους χρήστες να την αποθεώνουν και να την επευφημούν που χάρισε το πιο γλυκό και χαριτωμένο στιγμιότυπο των Αγώνων.

Στα μέσα δικτύωσης κυκλοφόρησαν και άλλα βίντεο στα οποία η Τζου φαίνεται να πηγαίνει σε κάθε συναθλήτριά της ξεχωριστά για να την πάρει μια αγκαλιά, έπειτα από την κάθε προσπάθεια. Η ευγενής άμιλλα που πρεσβέυουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες «προσωποποιημένη» σε ένα 18χρονο κορίτσι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αυτοί είναι οι πιο viral αθλητές της διοργάνωσης