Trending Now

DJ διακόπτει αριστουργηματικά καβγά στον τελικό του beach volley γυναικών

Άπαντες στο γήπεδο άρχισαν να τραγουδούν σε μια εκπληκτική στιγμή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το viral στιγμιότυπο από το beach volley - Άπαντες στο γήπεδο άρχισαν να τραγουδούν σε μια εκπληκτική στιγμή 

Ο τελικός του τουρνουά beach volley γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είχε αρχίσει να «ανάβει» το βράδυ της Παρασκευής, και τότε επενέβη ο DJ της διοργάνωσης για να προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Η στιγμή που ο DJ στον τελικό του beach volley γυναικών στο Παρίσι βάζει το «Imagine» μετά από καυγά

Μετά από έναν πόντο στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο μεταξύ των Βραζιλιάνων Ana Patricia Silva Ramos και Eduarda Santos Lisboa και των Καναδών Melissa Humana-Paredes και Brandie Wilkerson, τα πράγματα λίγο έλειψαν να ξεφύγουν. Οι δύο ομάδες που ενώ μάχονταν για το χρυσό στους Ολυμπιακός Αγώνες άρχισαν να λένε «γαλλικά» η μία στην άλλη όταν χρειάστηκε να επέμβει ο διαιτητής.

Όταν τελικά οι παίκτριες χωρίστηκαν και επέστρεψαν στις αρχικές τους θέσεις, ο DJ έβαλε το εμβληματικό «Imagine» του John Lennon. Οι παίχτριες ξέσπασαν μάλιστα σε χαμόγελα και χειροκρότησαν την επιλογή της μουσικής. Στη συνέχεια, ο κόσμος συμμετείχε και άρχισε να τραγουδάει, σε μια εκπληκτική στιγμή στην 33η Ολυμπιάδα.

Για την ιστορία, μετά από 28 χρόνια και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, από όπου και μπήκε το τουρνουά στις Ολυμπιάδες, το χρυσό μετάλλιο του beach volley γυναικών πήγε στην Βραζιλία που νίκησαν με 2-1 σετ τον Καναδά.