Trending Now

«Να κάνει τεστ DNA, είναι ξεκάθαρα Αυστραλός» - Viral στο Χ ο Καναδός Ίθαν Κάτζμπεργκ

Το χρυσό στην σφυροβολία πέρασε σε δεύτερη μοίρα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Να κάνει τεστ DNA, είναι ξεκάθαρα Αυστραλός» - Viral στο Χ ο Καναδός Ίθαν Κάτζμπεργκ
«Να κάνει τεστ DNA, είναι ξεκάθαρα Αυστραλός» - Viral στο Χ ο Καναδός Ίθαν Κάτζμπεργκ © EPA

Ίθαν Κάτζμπεργκ: Viral τις τελευταίες ώρες ο Καναδός αθλητής- Το χρυσό στην σφυροβολία πέρασε σε δεύτερη μοίρα

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πάντα φέρνουν στο προσκήνιο ενδιαφέρουσες ιστορίες και πρόσωπα που απασχολούν την αθλητική επικαιρότητα και όχι μόνο. Τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο βρίσκεται ο «χρυσός» Καναδός Ίθαν Κάτζμπεργκ. Δεν είναι μόνο η ικανότητά του να κερδίζει χρυσά μετάλλια που τραβάει τα βλέμματα αλλά και η μοναδική του εμφάνιση.

Ethan Katzberg (Canada) wins the Men's hammer throw final 🇨🇦 | #Paris2024 #Olympics

Ο Κάτζμπεργκ, που κατάγεται από το Nanaimo στο νησί Βανκούβερ, έχει γίνει θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο χάρη στο πυκνό μουστάκι του και το μακρύ, σγουρό μαλλί του. Οι θαυμαστές του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αρχίσει να κάνουν εικασίες σχετικά με την καταγωγή του, με πολλούς να ζητούν αστειευόμενοι ένα τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι πραγματικά Καναδός.

«Να κάνει τεστ DNA, είναι ξεκάθαρα Αυστραλός» - Φωτιά έχει πάρει το Χ με τον Καναδό Ίθαν Κάτζμπεργκ

Ο αθλητής εξασφάλισε ένα χρυσό μετάλλιο με μια εντυπωσιακή βολή που μέτρησε 84,12 μέτρα, αλλά δεν ήταν όλοι επικεντρωμένοι στην επίδοσή του.

Αντ' αυτού, πολλοί είχαν κολλήσει στη χώρα που εκπροσωπούσε ο Κάτζμπεργκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Τον Καναδά.

«Μα, θέλω ένα τεστ DNA, αυτός ο άντρας είναι ξεκάθαρα Αυστραλός», είπε ένα άτομο στο X. Ένας άλλος είπε: «Οι Καναδοί είναι Αυστραλοί του Βορείου Ημισφαιρίου. Το αίτημα απορρίφθηκε».

Ο Κάτζμπεργκ έχει αποδείξει επανειλημμένα το ταλέντο του, αφού έγινε ο πρώτος Καναδός που κέρδισε παγκόσμιο τίτλο στη σφυροβολία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2023.

Η νίκη του τον έκανε επίσης τον νεότερο άνδρα που έχει κερδίσει ποτέ παγκόσμιο τίτλο στη σφυροβολία, καθώς και τον νεότερο παγκόσμιο πρωταθλητή που έχει κερδίσει ποτέ μετάλλιο στη σφυροβολία ανδρών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Καναδά.

Ο Κάτζμπεργκ αναλογίστηκε τη νίκη του μετά την εμφάνισή του στο Παρίσι 2024, παραδεχόμενος ότι η επιτυχία του τον εξέπληξε ακόμη και τον ίδιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.