Trending Now

Στον ημιτελικό του surf στους Ολυμπιακούς Αγώνες μια φάλαινα έκλεψε την παράσταση

Ακόμη ένα απίθανο κλικ από την 33η Ολυμπιάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στον ημιτελικό του surf στους Ολυμπιακούς Αγώνες μια φάλαινα έκλεψε την παράσταση
Στον ημιτελικό του surf στους Ολυμπιακούς Αγώνες μια φάλαινα έκλεψε την παράσταση © FRANCE 24/Χ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φάλαινα έκανε εμφάνιση στον surf - Ακόμη ένα απίθανο κλικ από την 33η Ολυμπιάδα

Με όλα τα βλέμματα στραμμένα στον ωκεανό κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού για το surf στην Ταϊτή το απόγευμα της Δευτέρας, ένας επισκέπτης-έκπληξη έκανε την εμφάνισή του.

Στον ημιτελικό του surf στους Ολυμπιακούς Αγώνες μια φάλαινα έκλεψε την παράσταση

Σε απόσταση ασφαλείας από τις αθλήτριες Tatiana Weston-Webb από τη Βραζιλία και Brisa Hennessy από την Κόστα Ρίκα- οι οποίες αγωνίζονταν σε έναν ημιτελικό αγώνα των Ολυμπιακών Αγώνων στο surf- η φάλαινα βγήκε και χάρισε στους θεατές και τους φωτογράφους μοναδικά στιγμιότυπα.

Στην Ταϊτή, όπου διεξήχθη το surf, 9.700 μίλια και 21 ώρες πτήσης μακριά από το Παρίσι, οι φάλαινες συγκεντρώνονται γύρω από τα νησιά κατά την περίοδο ζευγαρώματος, γέννας και μετανάστευσης. Η εμφάνισή της εκεί δεν είναι ασυνήθιστο γεγονός, αλλά όπως ήταν λογικό όλοι έστρεψαν το ενδιαφέρον τους σε αυτή, η οποία έπαιζε στο νερό κάνοντας... βουτιές.

«Αυτό είναι ένα μαγικό μέρος και τα κύματα στο Teahupo’o είναι εκπληκτικά» είπε ο πρόεδρος των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, Τόνι Εστανγκέ, μετά από επίσκεψη στον χώρο της εκδήλωσης το 2022. «Το όραμά μας ήταν πάντα να παρέχουμε τις πιο εντυπωσιακές συνθήκες για τους σέρφερς και το άθλημα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Ταϊτή θα υλοποιήσει αυτό το όραμα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.