Trending Now

«Σαν ένα σώμα»: Οι «χρυσές» Κινέζες με τον εκπληκτικό συγχρονισμό που έγιναν viral

Δείτε το βίντεο με το ντουέτο καταδύσεων από βατήρα 10 μέτρων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η εκπληκτική συγχρονισμένη κολύμβηση από τις Κινέζες πρωταθλήτριες που πήραν το χρυσό μετάλλιο

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι και στο αγώνισμα της συγχρονισμένης κατάδυσης από βατήρα 10 μέτρων βρέθηκαν την Τετάρτη (31.07) οι Κινέζες Chen Yuxi και Quan Hongchan. Το ζευγάρι κέρδισε τη διοργάνωση με σκορ 359,10 μετά από ένα εκπληκτικό σετ καταδύσεων στο οποίο είχαν σχεδόν τέλειο συγχρονισμό.

Βίντεο από την προσπάθειά τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες έκανε το γύρο του διαδικτύου και έγινε αμέσως viral με τους χρήστες να σχολιάζουν ότι δίνουν την εντύπωση ότι δεν είναι δύο αθλήτριες, αλλά μία. «Στην πρώτη γωνία (λήψης) νόμιζα ότι ήταν μόνο ένα άτομο! Μπράβο», σχολίασε χαρακτηριστικά ένας χρήστης με το πλαινό πλάνο να δείχνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο τον λόγο για τον οποίο συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία συγκριτικά με τις συναθλήτριές τους.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το βίντεο με την κατάδυση των Κινέζων αθλητριών

Οι δύο Κινέζες ωστόσο δεν εμφανίστηκαν το ίδιο ενθουσιασμένες με την απόδοσή τους. «Δεν είμαι χαρούμενη για την απόδοσή μας. Όλες οι καταδύσεις ήταν μέτριες», είπε η Quan στους δημοσιογράφους. «Πριν από την εκδήλωση ένιωθα λίγο νευρική και κάποια πίεση. Δεν διαχειρίστηκα καλά αυτά τα συναισθήματα», είπε η Chen. «Η απόδοσή μου ήταν λίγο ασταθής και δεν χειρίστηκα καλά κάποιες από τις λεπτομέρειες στις καταδύσεις», πρόσθεσε. «Στην τελική ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ποιος δεν θα ένιωθε πίεση;».