Trending Now

Νέο «χτύπημα» Διονύση Ατζαράκη: Το βίντεο με τον Γιάννη Κατινάκη για τις τιμές της ξαπλώστρας

Για καλοκαιρινά μπάνια με αέρα ... Seat Ibiza

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διονύσης Ατζαράκης και Γιάννης Κατινάκης
Ατζαράκης και Κατινάκης σατιρίζουν τις τιμές στα beach bar © X

Διονύσης Ατζαράκης και Γιάννης Κατινάκης σατιρίζουν τις τιμές της ξαπλώστρας στα beach bar - Δείτε το βίντεο

Ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Γιάννης Κατινάκης σατιρίζουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο τις τιμές στις ξαπλώστρες στα beach bar και τα περί ελάχιστης κατανάλωσης των λουομένων, καυτηριάζοντας όσα καταγγέλλεται ότι συμβαίνουν σε δημοφιλείς προορισμούς το φετινό καλοκαίρι. 

Ο Διονύσης Ατζαράκης υποδύεται τον υπεύθυνο beach bar και ο Γιάννης Κατινάκης λουόμενο που πέφτει θύμα των τσουχτερών τιμών. Όπως θα δείτε και στο σύντομο βίντεο, ο Γιάννης Κατινάκης πηγαίνει σε beach bar με τον Διονύση Ατζαράκη να τον ρωτά αν έχει κάνει κράτηση: «Ποιος νομίζεις ότι είσαι για να κάτσεις χωρίς κράτηση; Ο Ποσειδώνας; Ο Aquaman; Ο καλός ο γλάρος; Ο Σεβάχ ο Θαλασσινός, ο Παντελής ο Θαλασσινός», λέει στον λουόμενο ο Διονύσης Ατζαράκης, με τον Γιάννη Κατινάκη να τον ρωτά αν υπάρχει κάποια πιο οικονομική επιλογή. «Έχει έναν αέρα από Ibiza, Seat Ibiza γιατί ένας το έχει ξεχάσει αναμμένο από το πρωί». 

Τελικά, ο Γιάννης Κατινάκης καταλήγει απλά να απλώσει την πετσέτα του στην άμμο, όμως, ο Διονύσης Ατζαράκης τον ενημερώνει ότι για να το πράξει η ελάχιστη κατανάλωση είναι 50 ευρώ. Τότε, ο λουόμενος παραγγέλνει ένα φρέντο καπουτσίνο και ένα κλαμπ σάντουιτς.  Μόλις ο Γιάννης Κατινάκης βλέπει τον λογαριασμό διαπιστώνει ότι θα πρέπει να πληρώσει όσο κάνει ένα ολόκληρο κλαμπ. Αφού δεν είχε τόσα λεφτά για να πληρώσει το φαγητό και τον καφέ του, εμφανίζεται συμβολαιογράφος προκειμένου να γίνει μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας του, για να πληρώσει τον λογαριασμό.

Όταν ο Γιάννης Κατινάκης απαντά ότι είναι στο νοίκι, εμφανίζεται χειρουργός για να του πάρει το νεφρό και να πουληθεί στη «μαύρη αγορά». 

Διονύσης Ατζαράκης και Γιάννης Κατινάκης για τις τιμές της ξαπλώστρας

Διαβάστε επίσης → Ρεπορτάζ: Πόσο πάει, τελικά, αυτή η ξαπλώστρα;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.