Trending Now

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Όταν ο Δαυίδ συνάντησε τον Γολιάθ στο Παρίσι

Viral οι φωτογραφίες του Γουεμπανιάμα με τον Τογκάσι και τη διαφορά των 61 εκατοστών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες: Όταν ο Δαυίδ συνάντησε τον Γολιάθ στο Παρίσι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Όταν ο Δαυίδ συνάντησε τον Γολιάθ στο Παρίσι © FIBA

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Viral φωτογραφίες του Γουενμπανιάμα με τον Τογκάσι και τη διαφορά των 61 εκατοστών

Όταν ο φακός έχει κέφια, μας χαρίζει αξέχαστες εικόνες. Όπως συνέβη με τον σέρφερ Γκάμπριελ Μεντίνα στον εναέρια πανηγυρισμό του δείχνει να αψηφά τη βαρύτητα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες χθες όμως προσέφεραν ένα ακόμη viral κλικ.

Η οικοδέσποινα Γαλλία αγωνίστηκε στο τουρνουά μπάσκετ κόντρα στην Ιαπωνία σε μια εξαιρετική αναμέτρηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που κρίθηκε στην παράτηση με τη νίκη των «τρικολόρ». Τον αγώνα αυτόν όμως στιγμάτισαν φωτογραφικά κλικ του «φαινομένου» του παγκοσμίου μπάσκετ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα που διαπρέπει στο NBA.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Όταν ο Δαυίδ συνάντησε τον Γολιάθ στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Όταν ο Δαυίδ συνάντησε τον Γολιάθ στο Παρίσι

Ο Γουεμπανιάμα «βλέπει» τον κόσμο από τα 2.24 μέτρα και ήρθε αντιμέτωπος με τον κοντίτερο αθλητή στο ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ. Ο Ιάπωνας Ταγκάσι που έχει ύψος 1.63 τον αντιμετώπισε με τον φακό να χαρίζει απίθανα στιγμιότυπα. Όταν ήρθαν δίπλα -δίπλα ο ένας ακουμπούσε στο στομάχι του άλλου. Ακόμη κι όταν ο πανύψηλος Γάλλος έσκυψε λίγο τον κορμό του προς τα μπρος, ο Ιάπωνας έφτασε οριακά μέχρι το στέρνο του.

Παρόλο που οι δύο αθλητές αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις, οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αναδεικνύοντας το χάσμα των 61 εκατοστών μεταξύ τους.

Μπορεί ο Γάλλος σταρ να έχει όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του αλλά και ο Ιάπωνας αθλητής έχει κάνει σπουδαία καριέρα. Έχει παίξει μπάσκετ στην G-League των ΗΠΑ (Texas Legends, 2015-16) μετά την παρουσία του στο summer league του 2014 με τους Μάβερικς. Έχει ψηφιστεί επίσης MVP στη γιαπωνέζικη λίγκα (2019), υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της κορυφαίας πεντάδας και φέρει τον τίτλο του αρχηγού της εθνικής Ιαπωνίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.