Trending Now

Ο Καραλής δείχνει στο TikTok πώς περνούν οι Έλληνες αθλητές στο Παρίσι

Τα μπέργκερ του Τεντόγλου, τα μηνύματα στο κινητό, οι προπονήσεις και το πρωινό της ομάδας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Καραλής: Δείχνει στο TikTok πώς περνούν οι Έλληνες αθλητές στο Παρίσι - Τα μπέργκερ του Τεντόγλου, τα μηνύματα στο κινητό και το πρωινό της ομάδας

Πώς περνούν την ημέρα τους οι Έλληνες αθλητές στο Παρίσι λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 έδειξε σε βίντεο του στο Tik Tok o Εμμανουήλ Καραλής, βάζοντας μας για λίγο μέσα στην καθημερινότητα των κορυφαίων αθλητών μας.

Ο Έλληνας αθλητής του άλματος επί κοντώ έδειξε στο TikTok την ημέρα της ομάδας από τη στιγμή που οι αθλητές θα ξυπνήσουν μέχρι τη νύχτα. Στη λεζάντα του βίντεο που έχει ήδη χιλιάδες προβολές ο Καραλής γράφει χιουμοριστικά: «Μανόλος ο βλόγκερ».

Το βίντεο ξεκινά με τον Καραλή να βρίσκεται στο κρεβάτι του την ώρα που ξυπνάει και να λέει στους ακόλουθούς του: «Γεια σε όλους, είμαι ο Μανόλο και αυτό είναι το Ολυμπιακό vlog».

Δείχνει τους αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο Μίλτος Τεντόγλου, να προπονούνται, να τρώνε πρωινό αλλά και να κάνουν βόλτα στους δρόμους του Παρισιού πριν επιστρέψουν στο Ολυμπιακό Χωριό για να ξεκουραστούν.

Δείχνει τον πατέρα του και την φυσιοθεραπεύτριά του, ενώ στο τέλος βλέπουμε τον Μίλτο Τεντόγλου να γυρνά κρατώντας σακούλες με μπέργκερ.

Δείτε το βίντεο:

Σε άλλη του ανάρτηση στο Twitter αυτή τη φορά ο Εμμανουήλ Καραλής αποκαλύπτει τα μηνύματα που ανταλλάζει με τον Μίλτο Τεντόγλου στα κινητά τους.

Καραλής και Τεντόγλου © Χ