Trending Now

Σπέτσες: Στην Αμερική η «Σπέτσι», το γατάκι που πνιγόταν στη θάλασσα και σώθηκε από τουρίστρια

Οι συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram από το ταξίδι ως τη Σάντα Μπάρμπαρα

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπέτσες: Στην Αμερική η «Σπέτσι», το γατάκι που πνιγόταν στη θάλασσα και σώθηκε από την τουρίστρια
Σπέτσες: Στην Αμερική η «Σπέτσι», το γατάκι που πνιγόταν στη θάλασσα και σώθηκε από την τουρίστρια © Spetzygirl/instagram

Σπέτσες: Το γατάκι που διασώθηκε έφτασε στην Αμερική - Οι συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram από το ταξίδι ως τη Σάντα Μπάρμπαρα

Το γύρο του διαδικτύου έκαναν τα τελευταία 24ωρα εικόνες από τις Σπέτσες με μια νεαρή γαλλίδα τουρίστρια να αντικρίζει στη θάλασσα ένα γατάκι και να βουτάει να το σώσει.

Η κοπέλα ρωτούσε γιατί κανείς δεν πέφτει και της έδιναν την απάντηση «πως δεν είναι ασφαλές λόγω κάποιας βάρκας που πιθανώς να περνούσε». Το νεαρό κορίτσι όμως, έπεσε με τα ρούχα στο νερό και σε «μισό λεπτό» είχε βγάλει το γατάκι έξω. «Όποια κι αν είσαι, όπως και να σε λένε, σε ευχαριστούμε. Ένα γατάκι πνιγόταν μέσα στο λιμάνι των Σπετσών και κανείς δεν έκανε τίποτα για να το σώσει» αναφέραν τα βίντεο στο TikTok που κατέγραψαν τη στιγμή στις Σπέτσες.

Κάποιος το πέταξε…. Κάποιοι το έσωσαν !!! Ευτυχώς υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Posted by Μαρια Σοκορελη on Monday, July 22, 2024

Από τις Σπέτσες στην Ατλάντα το μικρό γατάκι

H Coco Gozlan, η γαλλίδα μουσικός που έσωσε το γατάκι από το λιμάνι στις Σπέτσες το πήρε μαζί της στην επιστροφή της στην Αμερική και πλεόν θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή της. Μάλιστα δημιούργησε και μια σελίδα στο instagram ονόματι «Spetzy» προς τιμήν της όμορφης γάτας και εκεί μοιράζεται και θα μοιράζεται όλες τις περιπέτειες με τη νέα της φίλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spetzy (@spetzygirl)

Στα stories στη σελίδα στο Instagram η Coco Gozlan έχει αναρτήσει στιγμές από το ταξίδι από τις Σπέτσες στην Αθήνα και από εκεί στην Ατλάντα και εν συνεχεία στη Σάντα Μπάρμπαρα των ΗΠΑ, με τη «Σπέτσι» όπως ήταν αναμενόμενο να κλέβει τις εντυπώσεις!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spetzy (@spetzygirl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.