Trending Now

Hawk Tuah: Τόσο ήταν το viral – Η live εκδίκηση του κοινού

Αγαπητή Χέιλι, έτσι είναι το κοινό, άκαρδο και όταν φτύνει – φτύνει

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όταν το κοινό γύρισε την πλάτη στην Hawk Tuah, Χέιλι Γουέλτς

Τι κι αν έγινε viral το κορίτσι που έκανε το... φτύσιμο super trend; Όλα κάποτε τελειώνουν 

Το προηγούμενο –μικρό- διάστημα δεν υπήρχε περίπτωση, και αν είχες social media, να μην πέσεις πάνω στο viral κορίτσι που πρώτα έγινε γνωστό ως Hawk Tuah και μετά μάθαμε το όνομά της. Τη Χέιλι Γουέλτς τη γνωρίσαμε μέσα από τη viral απάντησή της, έτσι με νότια αμερικανική προφορά, στο «τι μπορεί να τρελάνει έναν άντρα στο κρεβάτι».

Και η νεαρή από το Τενεσί απάντησε. Και είπε Hawk Tuah. Και έγινε της κακομοίρας. Και μετά έγινε ένα τεράστιο debate για το αν πρέπει τα καλά κορίτσια να απαντάνε έτσι. Αλλά στο μεταξύ η Χέιλι είχε γίνει meme, τραγούδι, μουσική υπόκρουση –βασικά όχι η ίδια, αλλά ο ήχος του φτυσίματος (ίου) που μιμήθηκε εκείνο το μεθυσμένο βράδυ.

Και αμέσως μετά, η Χέιλι εκτός από viral, έγινε και ψιλοπλούσια: όσο κάποιοι βιάζονταν να υπεραναλύσουν ότι αυτά είναι εφήμερα και αυτού του είδους η δόξα κάνει φτεράκια μόλις ξεθυμάνει το trend, η Χέιλι έβγαζε κάποια σοβαρά λεφτά, της ζητούσαν να κάνει guest σε πάρτι και beach party, σε μουσικά events και νεανικές συγκεντρώσεις, μέχρι και δικό της ριάλιτι της πρότειναν, και επίσης η περίπτωσή της συνδέθηκε και με τη ρητορική του Τραμπ και των οπαδών του, αλλά... Και με αυτό το «αλλά» αρχίζουν τα ωραία.

Γιατί, μικρή, καλή Χέιλι, ίσως δεν ήξερες ότι το viral έρχεται και παρέρχεται και το κοινό έχει το κακό συνήθειο να βαριέται εύκολα. Και από εκεί που σε αποθεώνει (για το τίποτα, να τα λέμε και αυτά), εκεί σε «φτύνει», καλύτερα απ’ ό,τι έφτυσες εσύ την πρώτη φορά. Γιατί, όμως, τα λέμε αυτά; Γιατί η Χέιλι δεν είδε να ‘ρχεται η αποτυχία ούτε το γύρισμα της πλάτης του κοινού, μέχρι που την κάλεσαν στο φεστιβάλ country μουσικής Rock the South στο Cullman της Αλαμπάμα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Και η Χέιλι το τελευταίο διάστημα δεν απέρριπτε καμία πρόταση και κανένα guest και πήγε και εκεί. Και ανέβηκε στη σκηνή για να... προλογίσει τα συγκροτήματα Warren Zeiders και Jelly Roll.

Αλλά όταν ζήτησε από το κοινό να κάνει σαματά και να χειροκροτήσει, το κοινό που την έβλεπε ντυμένη καουμπόισσα από τη γιγαντο-οθόνη, το κοινό σφύριξε αδιάφορα. Τόσο αδιάφορα που σχεδόν φύσηξε ένα κρύο αεράκι προς την πλευρά της Χέιλι, που απόμεινε να ζητωκραυγάζει μόνη.  

Και εννοείται ότι το διαδίκτυο «πεθαίνει» για κάτι τέτοιες αμήχανες στιγμές και ακριβώς όπως έκανε... μάγκα τη Χέιλι, φρόντισε να κάνει viral και την εξαιρετικά άβολη παρουσίαση της στη σκηνή του φεστιβάλ κάντρι της ωραιότατης Αλαμπάμα. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά τώρα κάπως ηρέμησαν και οι marketers που είχαν αρχίσει να φοβούνται όχι χάνουν τη δουλειά τους και οι λοιποί influencers που παράγουν περιεχόμενο – όχι πάντα viral, αλλά τέλος πάντων, οι πιο εργατικοί από αυτούς κάπως παράγουν περιεχόμενο της προκοπής.

Είναι, λοιπόν, αυτή η αρχή του τέλος για το κορίτσι του Hawk Tuah; Στο καλό και να μας γράφεις, Χέιλι. Να περάσεις ο επόμενος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.