Trending Now

Χαμός σε πανηγύρι στη Λακωνία: Έριξαν με κλαρκ γαρύφαλλα στον Γιώργο Βελισσάρη

Δείτε το βίντεο - Υποδέχθηκαν τον τραγουδιστή με πυροτεχνήματα και καπνογόνα

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Γιώργος Βελισσάρης: Του έριξαν γαρύφαλλα με κλαρκ σε πανηγύρι στη Λακωνία - Υποδέχθηκαν τον τραγουδιστή με πυροτεχνήματα και καπνογόνα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο από την υποδοχή που επεφύλαξαν πολίτες στον τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη σε πανηγύρι στη Λακωνία. 

Ο Γιώργος Βελισσάρης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Γεράκι Λακωνίας, μετά το κάλεσμα που του απηύθυνε ο Σύλλογος Νέων της περιοχής. Κάτοικοι του χωριού υποδέχθηκαν τον γνωστό ερμηνευτή με καπνογόνα, κόρνες και πυροτεχνήματα, ενώ τον έραναν με γαρύφαλλα με τη βοήθεια... κλαρκ. Ο τραγουδιστής μοιράστηκε βίντεο από το πανηγύρι και θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στο ενθουσιασμένο κοινό. 

«Γεράκι Λακωνίας. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την ξεχωριστή βραδιά!!», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Βελισσάρης και μοιράστηκε με τους θαυμαστές του τη στιγμή που το κλαρκ αδειάζει πάνω του τα γαρύφαλλα. 

Δείτε βίντεο από το ξεχωριστό πανηγύρι στο Γεράκι Λακωνίας με τον Γιώργο Βελισσάρη

Σχόλια κάτω από τα βίντεο εστιάζουν στο γεγονός ότι πολίτες επέλεξαν να ρίξουν βεγγαλικά και να ανάψουν καπνογόνα, ενώ υπήρξε υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς.