Trending Now

«Καθάρισε» ο ουρανός των ΗΠΑ - Viral timelapse βίντεο μετά το ψηφιακό βραχυκύκλωμα της Microsoft

Χιλιάδες αεροπλάνα στον αέρα και ξαφνικά ο ουρανός άδειασε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Καθάρισε» ο ουρανός των ΗΠΑ - Vir«Καθάρισε» ο ουρανός των ΗΠΑ - Viral timelapse βίντεο μετά το ψηφιακό βραχυκύκλωμα της Microsoftal timelapse βίντεο μετά το ψηφιακό βραχυκύκλωμα της Microsoft
«Καθάρισε» ο ουρανός των ΗΠΑ - Viral timelapse βίντεο μετά το ψηφιακό βραχυκύκλωμα της Microsoft

Microsoft: Το viral  βίντεο που δείχνει πώς άδειασε ο ουρανός των ΗΠΑ - Χιλιάδες αεροπλάνα στον αέρα και ξαφνικά ο ουρανός άδειασε

Το διεθνές ψηφιακό βραχυκύκλωμα της Microsoft προκάλεσε προβλήματα στις πτήσεις σε όλο τον κόσμο. Οι δυσλειτουργίες στα αεροδρόμια αντιμετωπίστηκαν με εφεδρικά συστήματα, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις καταγράφηκαν πολύωρες καθυστερήσεις.

Το πρόβλημα στο σύστημα της Microsoft «έσβησε» τα πληροφοριακά συστήματα παγκοσμίως με τα προβλήματα να εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στα αεροδρόμια. Στις ΗΠΑ, η FAA ανακοίνωσε ότι η Delta Air Lines, η United Airlines, η American Airlines και η Allegiant Air είχαν καθηλωθεί το πρωί της Παρασκευής.

Μέχρι τις 9:20 π.μ., υπήρχαν περισσότερες από 2.900 καθυστερήσεις πτήσεων στις ΗΠΑ και περισσότερες από 1.280 ακυρώσεις, σύμφωνα με την υπηρεσία παρακολούθησης πτήσεων FlightAware.

«Καθάρισε» ο ουρανός των ΗΠΑ - Viral timelapse βίντεο μετά το ψηφιακό βραχυκύκλωμα της Microsoft

Τις τελευταίες ώρες viral έχει γίνει ένα timelapse video το οποίο απεικονίζει τον ουρανό πάνω από τις ΗΠΑ. Σε διάστημα 12 ωρών ο ουρανός έχει αδειάσει κατά τη διάρκεια του βραχυκυκλώματος την Παρασκευή, με τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες να επιβάλουν πανεθνική στάση εδάφους μέχρι να επανέλθουν τα τεχνολογικά συστήματα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης: Πώς ένα τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα της Microsoft «έσβησε» τα πληροφοριακά συστήματα παγκοσμίως

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.