Trending Now

Η Μπράντι Λοβ στο νοσοκομείο με φανέλα του Παναθηναϊκού - Η σταρ ερωτικών ταινιών είχε ατύχημα στο Ιόνιο

Η διάσημη πρωταγωνίστρια αναρρώνει ντυμένη στα πράσινα - Το μήνυμα προς τους θαυμαστές της

Χαρά Βαμβακούλα
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπράντι Λοβ: Με φανέλα του Παναθηναϊκού στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με βάρκα - Η διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών κάνει διακοπές στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται η διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Μπράντι Λοβ, η οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε με φανέλα του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Η 51χρονη Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών δημοσιοποίησε στο Instagram χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ελλάδα και την παραμονή της στην Κέρκυρα.

Μπράντι Λοβ: Με φανέλα του Παναθηναϊκού στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα

Η Μπράντι Λοβ είχε ατύχημα με βάρκα κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα, ενώ μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως εξηγεί η ίδια: «Θα ακούσετε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που μου συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και τις δέκα ημέρες παραμονής μου στην Ελλάδα... Βρίσκομαι στην Ελλάδα από τις αρχές του μήνα, αναζητώντας επενδυτικές ευκαιρίες στον κλάδο του real estate.  

Ο Κρις και εγώ σκεφτόμαστε σοβαρά να μετακομίσουμε εδώ κάποια στιγμή, αλλά στο μεταξύ αναζητούμε μια βάση, μέσα από την οποία να εξερευνήσουμε την Ελλάδα.

This browser does not support the video element.

Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε όπως και κάθε ταξίδι στην Ελλάδα, με αδιαμφισβήτητη ομορφιά… οι άνθρωποι, το φαγητό, όλα υπέροχα. Να όμως που κατέληξα εδώ, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Την Παρασκευή είχα ένα τρομακτικό ατύχημα με βάρκα, χρειάστηκε να περάσω τέσσερις ώρες στο χειρουργείο».

Η Μπράντι Λοβ αναφέρθηκε μάλιστα στο ελληνικό σύστημα υγείας, αναφέροντας ότι ενώ στο βόρειο Ιόνιο η κατάσταση θα μπορούσε να είναι καλύτερη σε ό,τι αφορά τις υποδομές, χαρακτήρισε «world class» τα νοσοκομεία, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Αθήνας.  

Αργότερα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Μπράντι Λοβ έστειλε το δικό της μήνυμα στους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ φωτογραφήθηκε με το συλλεκτικό t-shirt της ομάδας που κυκλοφόρησε μετά την κατάκτηση της Euroleague, το οποίο γράφει «the king is back».

«Σας ευχαριστώ πρωταθλητές Ευρώπης για την αγάπη σας και τις όμορφες ευχές σας», αναφέρει στην ανάρτησή της η Μπράντι Λοβ.