Trending Now

Άννα Βίσση: Χορεύει με τα εγγόνια της το νέο single και γίνεται viral

Το βίντεο έχει πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Βίσση: Χορεύει με τα εγγόνια της το νέο single και γίνεται viral
Άννα Βίσση: Χορεύει με τα εγγόνια της το νέο single και γίνεται viral © TikTok

Άννα Βίσση: Viral το βίντεο που χορεύει με τα εγγόνια της - Το βίντεο έχει πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες

Η Άννα Βίσση ξαναχτυπά στο TikTok με ένα ακόμη βίντεο που μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται στην Κύπρο, όπου οι fans της την απόλαυσαν σε μια μοναδική συναυλία στη Λάρνακα. Εκεί βρέθηκαν και τα εγγόνια της Άννας Βίσση, Νίκος και Νέστωρας, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Αμερική και ήρθαν για πρώτη φορά στην Κύπρο.

«Ο μικρός, που έχει το όνομα του πατέρα μου, μου είπε "θέλω να μετακομίσω μόνιμα στην Κύπρο αλλά να μένω εδώ, στο ξενοδοχείο" και του είπα "ναι, θα ήθελες. Ναι, είναι εδώ μαζί με την κόρη μου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό» πρόσθεσε.

Άννα Βίσση: Το viral video στο TikTok

Η δημοφιλής τραγουδίστρια άδραξε την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά της στην Κύπρο και να περάσει διασκεδαστικές στιγμές με τα εγγόνια της, όπως μαρτυρά και η χθεσινή ανάρτηση της τραγουδίστριας στο TikTok.

Στο εν λόγω βίντεο που έγινε viral, συγκεντρώνοντας περίπου μισό εκατομμύριο views σε λιγότερο από ένα 24ωρο, η Άννα Βίσση και οι δύο εγγονοί της χορεύουν το νέο single της τραγουδίστριας, με τίτλο «Χρυσόψαρα», με τους τρεις τους να δείχνουν τις χορευτικές τους δεξιότητες.

Δείτε το βίντεο

@annavissiofficial

Xrysopsara free style @NIKNES1316 #limassol #cyprus #amarahotel @fannatics @Panik Records @Mike Papanikolaou @🎙Galaxias Live Productions

♬ original sound - annavissiofficial

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.