Trending Now

Φειδίας Παναγιώτου: Είμαι 24 ετών και κάνω λάθη

Όσα δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής για τα βίντεο που αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φειδίας Παναγιώτου: Είμαι 24 ετών και κάνω λάθη
Φειδίας Παναγιώτου: Είμαι 24 ετών και κάνω λάθη © Instagram

Φειδίας Παναγιώτου: Είμαι 24 ετών και κάνω λάθη - Όσα δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής για τα βίντεο που αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Φειδίας Παναγιώτου κατέβηκε ως ανεξάρτητος στις ευρωεκλογές της Κύπρου και εξελέγη πανηγυρικά, αγγίζοντας το 20%.

Γνωστός για το περιεχόμενο που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Φειδίας Παναγιώτου συνεχίζει σχεδόν σε καθημερινή βάση να αναρτά βίντεο στα social media, με λίγο διαφορετικό περιεχόμενο.

Φειδίας Παναγιώτου: Είμαι 24 ετών και κάνω λάθη

Από τα βίντεο που έκανε με τον Mr. Beast, αλλά και τις αγκαλιές με τον Έλον Μασκ, τώρα ενημερώνει το κοινό του σε YouTube και TikTok για το πώς λειτουργεί η Ευρωβουλή, αλλά και τα ποσά που κυμαίνονται στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο νεαρός ευρωβουλευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τομές στα Γεγονότα» και απάντησε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε για ένα βίντεο μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. «Άμα δεις πώς λειτουργεί η επιτυχία, δεν μπορείς να πετύχεις χωρίς να δοκιμάσεις. Είμαι 24 ετών και κάμω λάθη. Πρέπει να δοκιμάσεις και να κάνεις λάθη και να προσαρμοστείς. Ελπίζω να μην είναι μεγάλα τα λάθη που είναι να κάμω. Άμα δεν κάνεις λάθη, δεν δοκιμάζεσαι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2l3eykpxjxt)

Ο ευρωβουλευτής Φειδίας και ο YouTuber Κοψιάλης έδωσαν 50 ευρώ σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το challenge που έβαλαν σε έφηβους ο ευρωβουλευτής από την Κύπρο Φειδίας και ο YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης
 
Ο Φειδίας ήρθε στην Ελλάδα για ένα βίντεο με τον δημοφιλή Έλληνα παραγωγό περιεχομένου, Αλέξανδρο Κοψιάλη, το οποίο γυρίστηκε πριν τις ευρωεκλογές 2024 αλλά δημοσιεύτηκε στο κανάλι του την 1η Ιουλίου.

Μετά από μια συνέντευξη στο αυτοκίνητο, οι δύο YouTuber βγήκαν στον δρόμο της πρωτεύουσας προκαλώντας κόσμο να κάνει διάφορα «αστεία» με αντάλλαγμα μερικά χρήματα.

Αφού διέσχισαν την Ερμού, κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος για να μοιράσουν χρήματα με αντάλλαγμα την παραγωγή περιεχομένου για το βίντεό τους. 

Στην πρώτη παρέα που βρήκαν, έδωσαν 50 ευρώ σε κάποιον για να τρέξει την πλατεία ημίγυμνος φωνάζοντας «Φειδία σε λατρεύω» και να βουτήξει στο σιντριβάνι. Πολλοί ήταν πρόθυμοι, ένας το έκανε και στο τέλος πήρε τα 50 ευρώ. Η επόμενη «δοκιμασία» ήταν να ακολουθήσουν μια γυναίκα και να την πείσουν να βάλει το σακάκι της στιγμιαία, παρά την ακραία ζέστη, ώστε να πάρουν τα χρήματα. Η γυναίκα αφού στην αρχή τρόμαξε που την περικύκλωσε μια παρέα εφήβων, έπειτα τους έκανε τη «χάρη» και πήραν τα λεφτά. 

Αυτοσχεδιάζοντας με ό,τι έβλεπε στην πλατεία ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κάλεσε κάποιον να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους. Πράγμα που υλοποιήθηκε λίγο αργότερα.

Fidias | Ο 1ος YouTuber που έγινε Πολιτικός | ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ #48

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.