Trending Now

Καθαρή βλακεία: Μεθυσμένη οδηγός προκαλεί χάος σε λεωφόρο

Κατέβηκε για να τσακωθεί, αλλά κάτι ξέχασε

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτό που συμβαίνει όταν μεθυσμένη οδηγός αποφασίζει να ζητήσει τα ρέστα σε λεωφόρο

Μεθυσμένη οδηγός που αποφάσισε να ξεσπάσει την οργή της στον οδηγό άλλου αυτοκινήτου προκάλεσε χάος, όταν κατέβηκε από το όχημα –για να τσακωθεί προφανώς- όμως ξέχασε κάτι πολύ σημαντικό: να τραβήξει χειρόφρενο!

Το περιστατικό μαγνητοσκόπησε ο άλλος οδηγός σε λεωφόρο της Φλόριντα που έβλεπε από το αμάξι του τη νεαρή γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση και εμφανώς μεθυσμένη να τον βρίζει χυδαία και να ετοιμάζεται να του επιτεθεί. «Επειδή είναι 4η Ιουλίου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να οδηγείς σαν γα@@@@νος βλάκας», ακούγεται να ξεφωνίζει στον άλλο οδηγό η γυναίκα, με εκείνον να της απαντά κατηγορηματικά: «Κοπελιά, είσαι μεθυσμένη».

Όλη αυτή η ευγενής στιχομυθία είχε ξεκινήσει όσο και οι δύο ήταν μέσα στα αυτοκίνητά τους και τα... λέγανε από τα ανοιχτά παράθυρα, όμως λίγα λεπτά αργότερα, η γυναίκα βγαίνει έξω και ενώ μετά βίας μπορεί να σταθεί στα πόδια της από το μεθύσι, πλησιάζει τον άλλο οδηγό με το σεντάν της να την... ακολουθεί και στη συνέχεια να την προσπερνά και να προκαλεί χάος στην κυκλοφορία.

Στα επόμενα λεπτά ακολουθεί παραφροσύνη: η μεθυσμένη γυναίκα προσπαθεί να κυνηγήσει –ανεπιτυχώς- το αμάξι της, φτύνει και βρίζει, προσπαθεί να το προλάβει και να βάλει το πόδι της μέσα, μέχρι που εκείνο τρακάρει ένα άλλο SUV, με τους διερχόμενους να προσπαθούν να καταλάβουν από πού τους βρήκε όλο αυτό.  

Το αποτέλεσμα; Ένα χτυπημένο πόδι –της οδηγού προφανώς-, μία τρύπα στο SUV του ανίδεου που τον βρήκε αυτή η αντάρα από το πουθενά και όλοι οι υπόλοιποι να συνεχίζουν ανέμελοι τη δουλειά τους.