Trending Now

Στην Ελλάδα ο διάσημος streamer του YouTube IShowSpeed

Μετά την Γερμανία και την περιπετειώδη επίσκεψη στο Όσλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Στην Ελλάδα ο διάσημος streamer του YouTube IShowSpeed

 IShowSpeed: Στην Ελλάδα ο διάσημος streamer του YouTube

Ο YouTube streamer IShowSpeed είναι στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας που πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι. 

Μετά την Γερμανία και την περιπετειώδη επίσκεψη στο Όσλο, ο IShowSpeed βρίσκεται στη χώρα μας και πραγματοποιεί τις πρώτες του live μεταδόσεις από το κέντρο της Αθήνας.

Στην πρώτη του βόλτα στο πάρκο του Πεδίον του Άρεως, ο διάσημος Youtuber συγκέντρωσε τα βλέμματα του κόσμου, κυρίως ατόμων νεαρής ηλικίας, συνομίλησε μαζί τους, ενώ δεν έλειψαν και οι πλάκες για την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, που αποτελεί μεγάλη του αδυναμία, για την παρουσία του στο Euro 2024.

irl stream in Greece 🇬🇷

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο iShowSpeed είχε μια αρκετά περιπετειώδη εμπειρία στη Νορβηγία. Ενώ εξερευνούσε το Όσλο κάνοντας livestream, θαυμαστές ξεκίνησαν να τον ακολουθούν και γρήγορα πολλαπλασιάστηκα όπου για να ξεφύγει, αναγκάστηκε να καταφύγει σε ένα κατάστημα με σουβενίρ και οι security απέκλεισαν την είσοδο για να κρατήσουν τους θαυμαστές έξω.

Έτσι μεταφέρθηκε στον πάνω όροφο του κτηρίου από όπου έδωσε το δικό του σόου στο κοινό που βρισκόταν από κάτω, όσο ζητούσε από τους συνεργάτες του να καλέσουν την αστυνομία για να καταφέρει να απεγκλωβιστεί.

Κατά τη διάρκεια του σόου, ο IShowSpeed γύρισε και τον αστράγαλό του, ενώ επιχείρησε να κάνει έναν πανηγυρισμό του Ρονάλντο για να χαροποιήσει τους θαυμαστές του. Λόγω του τραυματισμού του έπρεπε να μεταφερθεί έξω στα χέρια, αφού δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε μέχρι το αυτοκίνητο. Όσο η ασφάλεια προσπαθούσε, λοιπόν, να τον μεταφέρει στο αμάξι που τον περίμενε, συνέβη μια άνευ προηγουμένου επίθεση.

Ο Darren Jason Watkins Jr., γνωστός στο διαδίκτυο ως IShowSpeed ή απλά Speed, καταχώρησε το κανάλι του στο YouTube «IShowSpeed» το 2016, όπου άρχισε να δημοσιεύει περιεχόμενο gaming. Άρχισε να κερδίζει την προσοχή στο διαδίκτυο το 2021 λόγω της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του και των σχολίων του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να τον αποκλείσουν από το Twitch και το παιχνίδι Valorant. Δύο χρόνια αργότερα, άρχισε να εκφράζει την έντονη υποστήριξή του στον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο και συχνά μετατόπιζε το περιεχόμενό του προς αυτόν και το ποδόσφαιρο ενώσεων. Αυτό οδήγησε τον Γουάτκινς να συναντήσει προσωπικά τον Ρονάλντο και αργότερα να εμφανιστεί στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα Sidemen και σε άλλους σημαντικούς αθλητικούς χώρους.

Τον Αύγουστο του 2023, έφτασε τα 20 εκατομμύρια συνδρομητές στο λογαριασμό του στο YouTube.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.