Trending Now

Τράβηξε με τις κόγχες των ματιών του ολόκληρο αυτοκίνητο και έκανε ρεκόρ Γκίνες

Δείτε το βίντεο με τον καλλιτέχνη να μεταφέρει την Cadillac

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ρεκόρ Γκίνες: Τράβηξε με τις κόγχες των ματιών του ολόκληρο αυτοκίνητο - Δείτε το βίντεο

Ένας καλλιτέχνης θεατρικών παραστάσεων από το Λας Βέγκας έκανε δύο εντυπωσιακά ρεκόρ Γκίνες. Πώς; Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των οφθαλμικών του κόγχων.

Ο Άντριου Στάντον εμφανίστηκε στην ιταλική τηλεοπτική σειρά «Lo Show Dei Record» στο Μιλάνο και έσπασε τα δύο προηγούμενα ρεκόρ Γκίνες που αφορούσαν το μεγαλύτερο βάρος που τραβήχτηκε ποτέ με τις κόγχες των ματιών και το μεγαλύτερο βάρος που σηκώθηκε με τις δύο κόγχες των ματιών ενώ κατάπινε ένα σπαθί.

Τα ρεκόρ Γκίνες που έσπασε χρησιμοποιώντας τη δύναμη της κόγχης των ματιών του

Για το πρώτο ρεκόρ, ο Στάντον προσάρμοσε μεγάλα μεταλλικά άγκιστρα στις κόγχες των ματιών του και τα χρησιμοποίησε για να τραβήξει μια Cadillac και έναν οδηγό με συνολικό βάρος 5.319,75 κιλά κατά μήκος της σκηνής της τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Στάντον έγινε ακόμη ο πρώτος κάτοχος του δεύτερου τίτλου καταπίνοντας το σπαθί του και χρησιμοποιώντας τα άγκιστρα στις κόγχες των ματιών του για να σηκώσει τον βοηθό του με συνολικό βάρος 129,63 κιλά.

Δείτε το βίντεο με τον Στάντον να τραβάει ένα ολόκληρο αυτοκίνητο με τις κόγχες των ματιών του και να σπάει το ρεκόρ Γκίνες: