Trending Now

Ο Τζέιμς Κόρντεν καθυστέρησε να ξεκινήσει παράσταση για να δει τα πέναλτι της εθνικής Αγγλίας στο Euro 2024

Παρακολούθησε τη διαδικασία σε tablet μαζί με το κοινό του θεάτρου Old Vic

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Τζέιμς Κόρντεν καθυστέρησε να αρχίσει παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε για να δει τα πέναλτι της εθνικής Αγγλίας στο Euro 2024.

Δεν έμεινε αμέτοχος ο Τζέιμς Κόρντεν κατά τη στιγμή στη διάρκεια της οποίας εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλοι κρατούσαν την ανάσα τους.

Όπως προκύπτει από τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Τζέιμς Κόρντεν καθυστέρησε παράστασή του προκειμένου να παρακολουθήσει τα πέναλτι της Αγγλίας στο Euro 2024 μαζί με το θεατρόφιλο κοινό.

Τζέιμς Κόρντεν: Καθυστέρησε παράσταση για να δει τα πέναλτι του Euro 2024

Η θέση της εθνικής Αγγλίας στα ημιτελικά του Euro 2024 κρινόταν στη διαδικασία των πέναλτι εναντίον της ομάδας της Ελβετίας. Ο κόσμος παρακολουθούσε στο σπίτι, στις παμπ, αλλά και στο διάσημο θέατρο Old Vic του Λονδίνου τον αγώνα, σύμφωνα με το BBC.

Η θεατρική παράσταση «The Constituent» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέιμς Κόρντεν επρόκειτο να ξεκινήσει την ίδια ώρα με τα πέναλτι. Αλλά αντί να αρχίσει η παράσταση, ο Κόρντεν ανέβηκε στη σκηνή και παρακολούθησε το αθλητικό δράμα με το κοινό και τους συναδέλφους του.

Σε βίντεο εμφανίζεται να γονατίζει, να παρακολουθεί τον αγώνα στο tablet του και να μιλάει στο πλήθος για κάθε λάκτισμα της μπάλας.

Το έργο, το οποίο είναι ένα πολιτικό δράμα για έναν βουλευτή, ξεκίνησε μετά τη δραματική νίκη της ομάδας της Αγγλίας.

Το καστ παρακολουθούσε αρχικά τον αγώνα στα παρασκήνια.

Τζέιμς Κόρντεν για τα πέναλτι στο θέατρο: «Εξαιρετική συλλογική εμπειρία»

Ο Τζέιμς Κόρντεν δήλωσε στην εφημερίδα The Guardian:

«Όταν έφτασε η παράταση, φορέσαμε τα κοστούμια μας. Η παράταση ολοκληρώθηκε περίπου τρία λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης. Σκεφτήκαμε: "Ω, φίλε, αυτό είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να αρχίσουμε". Τότε ακούσαμε ένα "Ναιαιαιαι" από το κοινό και κοιταχτήκαμε και είπαμε: "Όλοι το παρακολουθούν"».

«Κοιτάξαμε έξω και υπήρχαν πολλά φωτισμένα τηλέφωνα στο κοινό. Βγήκαμε στη σκηνή με ένα iPad... Ήταν πραγματικά υπέροχο, ζωντανό, μια εξαιρετική συλλογική εμπειρία», είπε ο Άγγλος ηθοποιός, κωμικός, τραγουδιστής, σεναριογράφος και τηλεοπτικός παρουσιαστής.

«Ήταν μία από τις αγαπημένες στιγμές που έζησα ποτέ. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα κάτι τέτοιο», ανέφερε ο Τζέιμς Κόρντεν.