Trending Now

O Youtuber Niko Omilana τρόλαρε τον Ρίσι Σούνακ μετά την πανωλεθρία στις βρετανικές εκλογές

Το βίντεο με το σήμα του «χαμένου» κάνει το γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Youtuber Niko Omilana τρόλαρε τον Ρίσι Σούνακ μετά την πανωλεθρία στις Βρετανικές εκλογές
O Youtuber Niko Omilana τρόλαρε τον Ρίσι Σούνακ μετά την πανωλεθρία στις Βρετανικές εκλογές © Temilade Adelaja - WPA Pool/Getty Images

Ρίσι Σούνακ: O Youtuber Niko Omilana κράτησε ένα λευκό χαρί με το «L» - Το βίντεο με το σήμα του «χαμένου» κάνει το γύρο του διαδικτύου 

Αλλαγή σε σελίδας στη Βρετανία καθώς στην εξουσία επέστρεψαν μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί του Κιρ Στάρμερ,αντικαθιστώντας τον Ρίσι Σούνακ. Τα αποτελέσματα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα επιβεβαιώνουν την έκταση της επιτυχίας του Εργατικού Κόμματος και την ιστορικών διαστάσεων ήττα των Συντηρητικών, κάτι που προβλεπόταν εδώ και μήνες από τις δημοσκοπήσεις.

Για δύσκολη βραδιά όσον αφορά τους Συντηρητικούς έκανε λόγο ο Ρίσι Σούνακ στην πρώτη δήλωσή του μετά τα καταστροφικά για το κόμμα του αποτελέσμα των εκλογών της Πέμπτης στη Βρετανία.

How Labour did it: key moments from the UK 2024 general election night

O Youtuber Niko Omilana τρόλαρε τον Ρίσι Σούνακ μετά την πανωλεθρία στις Βρετανικές Εκλογές

«Το κόμμα των Εργατικών κέρδισε τις εκλογές» παραδέχθηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας προσθέτοντας ότι κάλεσε τον σερ Κιρ Στάρμερ για να τον συγχαρεί.

Την ώρα που βρισκόταν στο βήμα ο πρώην πλέον Βρετανό πρωθυπουργός εμφανίστηκε ο youtuber, Niko Omilana. Ο διάσημος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που απαριθμεί 7,49 εκατομμύρια followers, τρόλαρε τον Ρίσι Σούνακ κρατώντας ένα λευκό χαρτί με το λατινικό γράμμα «L». Το γράμμα αυτό παραμέπει στον όρο «loser» και γρήγορα η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ο Niko Omilana είναι γνωστός για τις φάρσες του στη Βρετανία και μια τέτοια σημαντική μέρα για τη Βρετανία, δε γινόταν να λείπει από το προσκήνιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niko Omilana (@niko)

Διαβάστε επίσης το who is who του Κιρ Στάρμερ, του νέου πρωθυπουργού της Βρετανίας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.