Trending Now

Noodles με γεύση σοκολάτα; Ιαπωνικό brand μόλις τα λάνσαρε

Πού στοχεύει η εταιρεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Noodles με γεύση σοκολάτα; Ιαπωνικό brand μόλις τα λάνσαρε

Noodles με γεύση... s'mores κυκλοφορεί ιαπωνικό brand - Πού στοχεύει η εταιρεία

Το ράμεν δεν είναι το πρώτο φαγητό που έρχεται στο μυαλό κάποιου όταν σκέφτεται γλυκά σνακ. Ούτε όταν αναζητάς κάτι γλυκό ή σοκολατένιο σκέφτεσαι noodles...Η εταιρεία Cup Noodles, όμως, προσπαθεί να το αλλάξει αυτό - με ένα νέο στιγμιαίο ράμεν με γεύση s'mores.

Πρόκειται για μία περιορισμένη έκδοση, η οποία συνδυάζει τα ζυμαρικά που μπορούν να ζεσταθούν στο φούρνο μικροκυμάτων με ένα μείγμα γεύσεων με βάση τη σάλτσα από σοκολάτα, marshmallow και κρακεράκια Graham, καθώς και επιπλέον μίνι marshmallows για να... γαρνίρετε. Το αποτέλεσμα; Ένα γλυκό και κολλώδες επιδόρπιο που μπορείτε να ετοιμάσετε σε μόλις πέντε λεπτά. (Εκτός κι αν έχετε συνηθίσει τα noodles μόνο αλμυρά, οπότε αλλάζει το πράγμα) 

Δεν είναι η πρώτη «παράξενη» συνταγή» της Cup Noodles

Αν και αυτό σηματοδοτεί την πρώτη «εισβολή» της Cup Noodles στην περιοχή των επιδόρπιων, ο κατασκευαστής ζυμαρικών δεν είναι άγνωστος σε μη παραδοσιακούς συνδυασμούς ράμεν. Το "Cup Noodles Campfire S'mores" είναι το τελευταίο σε μια σειρά εποχιακών γεύσεων που στοχεύουν να ανατρέψουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται το αρκετά διαδεδομένο ιαπωνικό φαγητό.

Η μητρική εταιρεία Nissin θα πουλά το γεύμα έναντι 1,18 δολαρίων στο διαδίκτυο και στα καταστήματα Walmart μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ωστόσο, το marketing που έχει γίνει για το προϊόν δεν ικανοποιεί τους διοικούντες και γι' αυτό εξετάζεται η παύση της παραγωγής του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.