Trending Now

Ελένη Μενεγάκη: Ατύχημα για την παρουσιάστρια – Με επιδέσμους στο πλατό

Επεισοδιακό Σαββατοκύριακο για την παρουσιάστρια

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ελένη Μενεγάκη με δεμένο πόδι στο πλατό
© MEGA

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή - Η παρουσιάστρια γλίστρησε 

Δεν ξεκίνησε καλά ο Ιούλιος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκανε είσοδο στο πλατό της εκπομπής της με επιδέσμους στο πόδι της. Και μπορεί να μη δέχθηκε να καθίσει από την αρχή και να καλωσορίσει όρθια τους τηλεθεατές, όμως, δεν έκρυψε ότι είχε ένα ατύχημα που την ανάγκασε να κάνει έναρξη εκπομπής με το πόδι της δεμένο.

«Καλό μήνα! Μη σας πιάσει το κακό το μάτι! Όλα καλά, άμα είμαστε όρθιοι, όλα τα άλλα περνάνε. Έφαγα ένα γλίστρημα την Παρασκευή, γι’ αυτό δεν με είδατε στην έναρξη. Μέχρι να βγάλω το ένα πόδι, να βάλω το άλλο… Όλα καλά, τέλεια!», είπε η Μενεγάκη ενώ οι συνεργάτες της προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν να σταθεί και στη συνέχεια να πάρει θέση στο πάνελ, όμως, εκείνη συνέχισε: «Λίγες φυσιοθεραπείες, φλατ παπούτσι, καλά που γελάω και μόνη μου με τα χάλια μου και το μπαταρισμένο πόδι, όλα καλά, όρθια η Ελενίτσα. Δεν πονούσα καθόλου, αλλά το πόδι… τόσο! Όλο το σαββατοκύριακο το ένα πόδι ήταν όρθιο, το άλλο, εντάξει, μόνο του».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2e54nv31d75)

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια ήταν το πρήξιμο που την κινητοποίησε, τόσο την ίδια όσο και τους δικούς της ανθρώπους να αναζητήσει ιατρική βοήθεια και τελικά το «μπατάρισμα» όπως είπε και εκείνη, δεν το γλίτωσε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.