Trending Now

Hawk Tuah: Χέιλι, πάρε θέση! – Ξέσπασε πόλεμος για το viral εμπορικό σήμα

Η Χέιλι Γουέλτς αναμένεται να γίνει πλούσια, αν αποφασίσει να κινηθεί σωστά

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Hawk Tuah: Χέιλι, πάρε θέση! – Ξέσπασε πόλεμος για το viral εμπορικό σήμα
Hawk Tuhh: Χέιλι, πάρε θέση! – Ξέσπασε πόλεμος για το viral εμπορικό σήμερα

Το κορίτσι που ξεστόμισε τη viral ατάκα έχει ήδη κάνει πλούσιο τον πρώτο που αποφάσισε να ποντάρει στη διασημότητά της 

Και να θες δεν μπορείς να μην πέσεις πάνω στη viral υπόθεση του Hawk Tuah – έχουμε εξηγήσει τι συνέβη με αυτό το viral κορίτσι που ξαφνικά είδε τη φήμη του να απογειώνεται από μία και μοναδική της δήλωση σε έναν ρεπόρτερ: πλέον διάφορες εταιρείες και brands προσπαθούν να προσδεθούν στο άρμα αυτού του κοριτσιού.

Από εταιρείες τροφίμων –σάλτσες, ενεργειακά ποτά και πολλά άλλα- μέχρι φίρμες που εμπορεύονται λιπαντικά, προφυλακτικά και πάει λέγοντας θέλουν να βγάλουν το κάτι έξτρα τους από τη Χέιλι Γουέλτς που στην αρχή και μετά το πρώτο σούπερ viral της ατάκας της, εξαφανίστηκε, αλλά τώρα δικηγόροι της συνιστούν να πάρει άμεσα θέση, για να μη βγάζουν άλλοι λεφτά σε βάρος της.

Σύμφωνα με έγγραφα που παρουσίασε σήμερα το TMZ ... ο αριθμός των εμπορικών σημάτων για τη φράση έχει φτάσει σε διψήφιο αριθμό με πολλές επιχειρήσεις να θέλουν να κολλήσουν τη φράση σχεδόν σε οτιδήποτε θα μπορούσε, έστω και χαλαρά, να συνδεθεί με τη viral ατάκα του κοριτσιού που προκάλεσε παγκόσμιο διαδικτυακό χαμό.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες ζητούν το νόμιμο δικαίωμα να τοποθετήσουν τη φράση σε μπλουζάκια και αθλητικά ρούχα - αυτό δεν είναι σοκαριστικό - αλλά τι γίνεται με λιπαντικά, καπνό για μάσημα, στοματική φροντίδα, προϊόντα για τα μαλλιά και το σώμα, ποτά ... και, -όπως ήταν επόμενο- και σεξουαλικά διεγερτικά.

Το viral κορίτσι έχει ήδη κάνει πλούσιο τον πρώτο που...επένδυσε στην ατάκα της

Κάποιος προσπαθεί ακόμη και να φτιάξει πικάντικες σάλτσες "Hawk Tuah" ... για φαγητό, δηλαδή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη στοίβα των αιτήσεων για τα εμπορικά σήματα "Hawk Tuah" δεν περιλαμβάνεται μία από τη Hailey Welch - τη γυναίκα που επινόησε την πανταχού παρούσα φράση. Οπως αναφέρει το σχετκό ρεπορτάζ του ΤΜΖ δεν βρέθηκε κανένα αίτημα με το δικό της ονοματεπώνυμο, αν και είναι πιθανό να καταθέτει αίτηση με ψευδώνυμο ή LLC.

Σημειώνεται ότι ο Jason Poteete -- ο οποίος διευθύνει την Fathead Threads, την εταιρεία ένδυσης που έχει ήδη συνεργαστεί με τη Hailey -- δήλωσε στο Rolling Stone ότι της πρότεινε να καταθέσει ένα εμπορικό σήμα και ότι έχει μιλήσει με δικηγόρο γι' αυτό.

Είναι λογικό τόσες πολλές επιχειρήσεις να εκμεταλλεύονται την ιογενή τρέλα που έχει κάνει κατάληψη στα social media και το ευρύτερο διαδίκτυο, γιατί ο Poteete λέει ότι η Fathead Threads έχει ήδη κερδίσει περισσότερα από 65.000 δολάρια από τα εμπορεύματα της εταιρείας του που φέρουν επάνω τους την... εμβληματική φράση.

Πάντως, σε επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο της Welch και την Fathead το ΤΜΖ προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει κατατεθεί αιτηση για εμπορικό σήμα ... μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε απάντηση. Ωστόσο, απ’ ό,τι φαίνεται, η νεαρή από το Νάσβιλ ούτε ψάχνει για δουλειά, όπως ψευδώς γράφτηκε, επειδή και καλά απολύθηκε μετά τον σάλο που προκάλεσε η αντίδρασή της στην κάμερα, ούτε θα δυσκολευτεί να γίνει άμεσα πλούσια αν αποφασίσει να κινηθεί νομικά για να δρέψει τους καρπούς της ατάκας της που την έκανε viral.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.