Trending Now

Λαμπραντόρ πάει στο πάρκο των σκύλων με το λεωφορείο (video)

Χωρίς συνοδό η Eclipse ανάμεσα σε επιβάτες που τη λατρεύουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
85447-172344.jpg

Το Σιάτλ θεωρείται από τις πιο φιλικές προς τα ζώα πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Επιτρέπεται να μπαίνουν σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς συνοδευόμενα, συνήθως, από τον ιδιοκτήτη τους. Ωστόσο, η Eclipse, ένα μαύρο λαμπραντόρ, δεν χρειάζεται συνοδό, καθώς παίρνει εδώ και μερικές εβδομάδες μόνη της το λεωφορείο από μία στάση κοντά στο σπίτι της, στη γειτονιά Μπελτάουν, για να πάει μέχρι το πάρκο των σκύλων της περιοχής, τέσσερις στάσεις μακριά.

Οδηγοί και επιβάτες τη λατρεύουν, ενώ ο ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού KISW Μάιλς Μοντγκόμερι, βρισκόταν την περασμένη εβδομάδα στο λεωφορείο, όταν είδε στον διάδρομο ένα μαύρο λαμπραντόρ να κατευθύνεται προς την άδεια διπλανή του θέση. «Πήδηξε στο λεωφορείο και κάθισε, εγώ άρχισα να την χαϊδεύω και ο άνδρας που καθόταν δίπλα μου μού είπε ότι είναι ο σκύλος που παίρνει κάθε μέρα το λεωφορείο για το πάρκο των σκύλων, μόνος του». Καθώς το λεωφορείο προχωρούσε, ο Μοντγκόμερι παρατήρησε το σκυλί κοίταζε ανυπόμονα από το παράθυρο. «Άρχισε να κουνά την ουρά της όταν είδε τη στάση της. Μετά πήδηξε από το κάθισμα, κατέβηκε από το λεωφορείο και έτρεξε προς το πάρκο».

Η εταιρεία των μέσων μεταφοράς της πόλης του Σιάτλ, με ανακοίνωσή της, επιβεβαίωσε την ιστορία, με τον ιδιοκτήτη της Eclipse να δηλώνει στα τοπικά μέσα ότι δεν τον πειράζει η… ανεξαρτησία της. «Ανεβαίνει στο λεωφορείο χωρίς εμένα, και βρισκόμαστε μετά στο πάρκο. Περίπου μία φορά τη βδομάδα παίρνω ένα τηλεφώνημα. “Γεια, έχω τον σκύλο σου εδώ”. Πρέπει να λέω κάθε φορά ότι όλα είναι καλά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.