Trending Now

Η Μαρία Καβογιάννη αναβίωσε την «Κορίνα» 24 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα»

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Καβογιάννη
Η Μαρία Καβογιάννη αναβίωσε την Κορίνα 24 χρόνια μετά τα Εγκλήματα © Glomex / Star

Μαρία Καβογιάννη: Υποδύθηκε ξανά την «Κορίνα» 24 χρόνια μετά την επιτυχία στα «Εγκλήματα»

Η Μαρία Καβογιάννη μάς έχει χαρίσει ξεκαρδιστικές, αλλά και άκρως συγκινητικές στιγμές σε τηλεοπτικές σειρές. Υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία το ρόλο της «Κορίνας» στα Εγκλήματα και σήμερα, 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, αναβίωσε μία σκηνή, φορώντας ξανά τη χαρακτηριστική γαλάζια περούκα της. 

Το βίντεο που ακολουθεί προβλήθηκε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star. Η Μαρία Καβογιάννη θέλησε να φορέσει ξανά την περούκα, να πάρει στα χέρια της και πάλι το τηλέφωνο - κόκκινα χείλη και να καπνίσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο ως «Κορίνα». «Θα τρελαθώ! Έλα, δεν υπάρχει αυτό. Πες μου ότι όλα αυτά είναι από τότε. Είναι καταπληκτικό και πολύ συγκινητικό όλο αυτό που γίνεται», είπε η Μαρία Καβογιάννη βλέποντας τα αντικείμενα που της έφεραν οι συνεργάτες της για την αναβίωση της σκηνής.

Δείτε το βίντεο με τη Μαρία Καβογιάννη να υποδύεται και πάλι την «Κορίνα»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1w4ui5xdkex)

H Μαρία Καβογιάννη ως «Κορίνα» από τα «Εγκλήματα»

Η Μαρία Καβογιάννη υποδύθηκε την ιερόδουλη Κορίνα στη σειρά του Ant1 «Εγκλήματα» Η σειρά παιζόταν από το 1998 έως και το 2000 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Μέσω των επαναλήψεων αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τη νέα γενιά, με τις ατάκες να γίνονται viral ξανά στα social media. Στη σειρά, η «Κορίνα» συναντά μετά από χρόνια τον αδελφό της και τον πατέρα της και αποκαλύπτει τούς αποκαλύπτει ότι είναι ιερόδουλη. Γνωρίζοντας τον Παύλο Λογαρά, τον γιατρό του πατέρα της Αριστείδη Μητρόπουλου, προσπαθεί να αλλάξει ζωή, ενώ παριστάνει τη δασκάλα για να τον εντυπωσιάσει. Αργότερα, παντρεύεται τον Φώτη Κουτσούμπα, έναν μεγαλογαιοκτήμονα από το χωριό καταγωγής της, ωστόσο μένει χήρα την πρώτη νύχτα του γάμου τους. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.