Trending Now

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση

«Δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση», είπε μεταξύ άλλων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Πάουλα Μπεντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Η Πάουλα Μπεντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς © Instagram/Tsitsidosa

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η μητέρα του χαρακτήρισε την Πάολα Μπαντόσα ως «ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση»

Για την σχέση που διατηρεί ο γιος της, Στέφανος Τσιτσιπάς, με την Ισπανίδα τενίστρια Πάολα Μπαντόσα, μίλησε η μητέρα του Έλληνα πρωταθλητή, Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή, η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά τόνισε για την σχέση των δύο αθλητών πως «είναι μία απόφαση που έχε παρθεί, δεν ρώτησε κανείς την άποψή μου» και πρόσθεσε:

«Όταν ήταν μαζί δεν είδα την Πάολα ποτέ να παίζει τένις, αλλά από τον καιρό που τη γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου. Είναι ένα κορίτσι που δεν είναι ένα άτομο με πολύ αυτοπεποίθηση αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγατα, να έχει εμπειρίες. Οπότε με τα καλά και με τα κακά είμαι μαζί τους, γιατί είναι νέοι».

Τέλος, ερωτηθείσα αν θεωρεί ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος, η ίδια απαντά:

«Είναι μία δύσκολη συνθήκη, είναι στην ίδια δουλειά που τους κάνει να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον καλύτερα αλλά τα μεγάλα διαστήματα που είναι σε απόσταση τους κάνουν να νιώθουν μοναξιά και ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Οπότε ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχεση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.