Trending Now

Τόσο καιρό λάθος! Έτσι ανοίγουν -τελικά- τα σακουλάκια των σνακς

Ας παρηγορηθούμε ότι ποτέ κανείς δεν μας είχε δείξει τον σωστό τρόπο!

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανοίγαμε λάθος τις σακούλες των σνακς
© Instagram // annaantonje

Πώς είπαμε ότι ανοίγετε τις συσκευασίες των σνακς; Ε, τις ανοίγετε και τις κλείνετε λάθος...

Ας το παραδεχθούμε: οι περισσότεροι από εμάς δεν ξέρουμε να ανοίγουμε σωστά τις συσκευασίας τροφίμων - για την ακρίβεια, τις ανοίγαμε λάθος. Άσε που αγνοούμε τι κάνει αυτή η εγκοπή εδώ, η άλλη τρυπίτσα εκεί και πάει λέγοντας. Και φυσικά, καταλήγουμε να χρειαζόμαστε λαστιχάκια, κορδονάκια, συνδετήρες και κάθε άλλη πατέντα για να κλείσουμε σωστά τις συσκευασίες των τροφίμων μας.

Και ακόμα πιο φυσικά πέφτουμε από τα σύννεφα, κάθε φορά που κάποιος (φωτισμένος) άνθρωπος μας αποκαλύπτει ότι τόσα χρόνια κάτι κάναμε λάθος.

Ακριβώς, όπως συνέβη με την Tik Toker, Anna Antonje, η οποία ασχολείται με το φαγητό και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό και έγινε ακόμα πιο viral απ’ ό,τι ήδη ήταν όταν αποφάσισε να μας δείξει πώς πραγματικά ανοίγουν και κλείνουν οι συσκευασίες των μικρών σνακς, όπως οι καραμελίτσες ας πούμε και να αποδειχθεί ότι τόσα χρόνια και το κάναμε λάθος (και να 'ταν μόνο αυτό) και δεν ξέραμε τι ακριβώς εξυπηρετεί το κάθε σημείο της συσκευασίας.

Δείτε εδώ λοιπόν πώς πραγματικά ανοίγουμε και κλείνουμε αυτές τις σακουλίτσες, πού χρησιμεύει η μικρή τρύπα που υπάρχει στην κορυφή της σακούλας (και πάντως όχι μόνο για να τις κρεμάνε στο...τσιγκέλι των σούπερ – μάρκετ) κι αν αισθανθείτε κάπως χαζούληδες, απλώς παρηγορήστε τον εαυτό σας ως εξής: κανείς τόσα χρόνια δεν μας έδειξε πώς πραγματικά γίνεται! Πώς στην ευχή θα έπρεπε να το ξέρουμε;!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.