Trending Now

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Οι δύο αναβολές και το ερωτηματικό στο ποιος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα
Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα © Instagram

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα - Οι δύο αναβολές και το ερωτηματικό στο ποιος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας αναμένεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Μάθιου Κουμάρ, Αμερικανό δικηγόρο, στις 28 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

Να θυμίσουμε πως η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα της τον Νοέμβριο του 2018, με μια φωτογραφία τους με φόντο το εμβληματικό σκηνικό του Tower Bridge στο Λονδίνο.

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Οι δύο αναβολές του γάμου της με τον Μάθιου Κουμάρ

Το ζευγάρι προγραμμάτιζε τον γάμο του τον Μάιο του 2020 στις Σπέτσες αλλά η πανδημία του κορωνοϊού τους ανάγκασε να το αναβάλουν.

Ακολούθως, το καλοκαίρι του 2023 σκόπευαν να πραγματοποιήσουν μια τελετή στο Πόρτο Χέλι, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας. Ο θάνατος του πατέρα της, όμως, τον Ιανουάριο του ίδιου έτους τους οδήγησε σε δεύτερη αναβολή του μυστηρίου.

Πλέον, όπως αποκαλύφθηκε Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ ετοιμάζονται ξανά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αυτή τη φορά στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Κοινή απορία αποτελεί το αν ο μεγαλύτερος αδερφός της, Παύλος, θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία στη θέση του πατέρα τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.