Trending Now

Mike Tyson: Αναβλήθηκε ο αγώνας του με τον Jake Paul

Λόγω προβλήματος υγείας του μποξέρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tyson-paul

Mike Tyson: Αναβλήθηκε ο αγώνας του με τον Jake Paul - Λόγω προβλήματος υγείας του μποξέρ

Αναβλήθηκε ο πολυαναμενόμενος αγώνας του Μάικ Τάισον με τον YouTuber Τζέικ Πολ εξαιτίας προβλήματος υγείας του θρυλικού μποξέρ.

Την ανακοίνωση έκαναν την Παρασκευή (31/05) ο εκπρόσωπος Τύπου του Τάισον και το Netflix.

Μάικ Τάισον: Αντιμετώπισε έξαρση έλκους - Το μήνυμά του στους υποστηρικτές του

«Θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την κατανόησή τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δυστυχώς, λόγω της έξαρσης του έλκους μου, ο γιατρός μου με συμβούλεψε να ελαφρύνω την προπόνησή μου για μερικές εβδομάδες, ώστε να ξεκουραστώ και να αναρρώσω», ανέφερε ο Τάισον σε ανακοίνωσή του.

«Το σώμα μου είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν τη δεκαετία του 1990 και σύντομα θα επιστρέψω στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης. Τζέικ Πολ, αυτό μπορεί να σου έδωσε λίγο χρόνο, αλλά στο τέλος πάλι θα βγεις νοκ άουτ και θα εγκαταλείψεις οριστικά την πυγμαχία. Εκτιμώ την υπομονή όλων και ανυπομονώ να δώσω μια αξέχαστη παράσταση» συνέχισε.

Όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος του μποξέρ στο CNN, ο 57χρονος Τάισον είχε μια έξαρση έλκους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες και «έπαθε ναυτία και ζαλάδα» 30 λεπτά πριν από την προσγείωση.

Να θυμίσουμε πως ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 20 Ιουλίου, με αποκλειστική μετάδοση στο Netflix, στο στάδιο AT&T Stadium στο Άρλινγκτον του Τέξας, χωρητικότητας 80.000 θέσεων, ενώ η νέα ημερομηνία για την αναμέτρηση θα ανακοινωθεί στις 7 Ιουνίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.