Trending Now

Είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης ή ο Till Lindemann; Το TikTok ξεσάλωσε με την ομοιότητα των δύο performer

14 χρόνια μετά οι Rammstein επέστρεψαν στην Αθήνα και το TikTok δεν άφησε ασχολίαστη την ομοιότητα των δύο καλλιτεχνών

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο  Till Lindemann
Είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης ή ο Till Lindemann; Το TikTok ξεσάλωσε με την ομοιότητα των δύο performer © georgemazonakis/instagram

Rammstein-Μαζωνάκης: Η ομοιότητα με τον Till Lindemann - 14 χρόνια μετά οι Rammstein επέστρεψαν στην Αθήνα και το TiTok δεν άφησε ασχολίαστη την ομοιότητα των δύο καλλιτεχνών

Το ΟΑΚΑ πλημμύρισε από κόσμο για τη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα μετά από 14 χρόνια και μεταξύ των χιλιάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, που είχε αναλάβει να προωθήσει τη συναυλία του μέταλ συγκροτήματος στις αρχές του μήνα, βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο και απόλαυσε τον frontman Till Lindemann. Στην ανάρτηση που είχε κάνει τραγούδησε το Du Hast των Rammstein και έγινε viral.

Είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης ή ο Till Lindemann; Το TikTok ξεσάλωσε με την ομοιότητα των δύο performer 

Ο Έλληνας τραγουδιστής δεν πέρασε απαρατήρητος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν την ομοιότητα των δύο performer.

«Σαν δύο σταγόνες βροχής» που λέει και το τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη λένε οι χρήστες του διαδικτύου με τα βίντεο στο TikTok να παίρνουν «φωτιά», ενώ κάποιοι άλλαξαν με επεξεργασία τον ήχο για να «ντύσουν» τη μέταλ εικόνα του Lindemann με τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η εμφάνιση του μέταλ συγκροτήματος στην Ελλάδα ήταν μέρος της περιοδείας τους «Rammstein Europe Stadium Tour 2024», ενώ θα εμφανιστούν συνολικά σε 11 χώρες και 15 πόλεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.