Trending Now

Μαθητής μετά τις Πανελλήνιες: Ήμουν οριακά να κοιμηθώ, 3 χρόνια έχω να ανοίξω βιβλίο

«Δεν είχα κοιμηθεί καλά. Έβλεπα τον Ολυμπιακό» είπε ο νεαρός

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πανελλήνιες 2024: Μαθητής σχεδόν κοιμήθηκε στις εξετάσεις λόγω Ολυμπιακού - «Δεν είχα κοιμηθεί καλά. Έβλεπα τον Ολυμπιακό» είπε ο νεαρός 

Πρώτη μέρα σήμερα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις στα ΓΕΛ και οι μαθητές κλήθηκαν να εξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Και αν και για πολλούς μαθητές οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερα στρεσσογόνες υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δε διάβασαν καν τα θέματα που είχαν μπροστά τους γιατί βαριόντουσαν και ήταν άυπνοι λόγω Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον πιο cool μαθητή που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Action25 όταν δημοσιογράφος της εκπομπής βρέθηκε το πρωί έξω από το σχολείο του στην Αττική. «Η εμπειρία των εξετάσεων ήταν ωραία, ήμουν οριακά να κοιμηθώ. Έκανα μία άσκηση και έφυγα, δεν είχα διαβάσει καλά. Δεν είχα κοιμηθεί καλά. Έβλεπα τον Ολυμπιακό, το πήγαμε σερί, με πήρε ο ύπνος στην τάξη», είπε αρχικά.

Πανελλήνιες 2024: «Τρία χρόνια έχω να ανοίξω βιβλίο»

Ερωτηθείς για το πώς του φάνηκαν τα θέματα, είπε: «Τα θέματα δεν μου φάνηκαν δύσκολα, γιατί δεν τα διάβασα, βαριόμουν. Για την εμπειρία πήγα».

«Δεν έχω προετοιμαστεί για τα άλλα μαθήματα. Τρία χρόνια έχω να ανοίξω βιβλίο», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο: