Trending Now

Tv Queen (πρόωρο) τέλος: Απόψε ο ημιτελικός

Ολοκληρώνεται σούπερ πρόωρα το reality παρουσιαστριών

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πότε έκανε πρεμιέρα το ριάλιτι παρουσιαστριών Tv Queen, πότε ολοκληρώνεται κανείς δεν κατάλαβε

Πολλά ακούστηκαν για το Tv Queen, το ριάλιτι παρουσιαστριών που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό στο Open, πολύς λόγος έγινε για το αν θα μπορούσε να προκύψει νέα παρουσιάστρια βάσει του casting κοριτσιών στο οποίο προχώρησε η παραγωγή και πριν προλάβουμε να συμπεράνουμε το παραμικρό, το show τελειώνει..!

Κι όταν λέμε τελειώνει, εννοούμε σήμερα, απόψε το βράδυ θα έχουμε τον ημιτελικό του προγράμματος με το κάπως εκνευριστικό τραγουδάκι έναρξης ("Θέλω να γίνω Tv Queen") σύμφωνα και με τα όσα έγιναν γνωστά. Έτσι, απόψε 31 Μαΐου, θα μεταδοθεί εκτάκτως ο ημιτελικός, με τον τελικό να προγραμματίζεται για τις 16 Ιουνίου (Κυριακή). Ο λόγος που και ο τελικός δεν θα γίνει ακόμα πιο νωρίς από το αναμενόμενο, είναι το Σαββατοκύριακο των Ευρωεκλογών που μεσολαβεί και μοιραία θα παρασύρει όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς με την επικαιρότητά του.

Όμως, γιατί το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τόσο νωρίτερα – ακόμα δεν ξεκίνησε για την ακρίβεια; Η απάντηση βρίσκεται αποκλειστικά στις χαμηλές πτήσεις του συγκεκριμένου τηλεοπτικού πρότζεκτ, το οποίο ειδικά τις τελευταίες ημέρες δεν κατέγραφε πάνω από 0,6%.

Παρ’ όλα αυτά, ας πιστωθεί στην προσπάθεια της παραγωγής ότι τόσο η κριτική επιτροπή και οι συμμετέχουσες, όσο και τα κάπως cringe σκηνικά μέσα στο σπίτι τροφοδότησαν για τα καλά το hashtag του show στο Χ, με σχόλια χρηστών που αποδείκνυαν το πόσο... ένοχη απόλαυση είχε γίνει το εν λόγω τηλεοπτικό πρόγραμμα.