Trending Now

Η Άννα Βίσση τρόλαρε τους παίκτες του Ολυμπιακού: Της πήγαν την κούπα και έβαλε τον ύμνο του Παναθηναϊκού

Χιουμοριστικές στιγμές σε νυχτερινό κέντρο μετά την κατάκτηση του Conference League

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Βίσση: Τρόλαρε τους παίκτες του Ολυμπιακού - Γιόρτασαν την κατάκτηση του Conference League στο κέντρο που εμφανίζεται και έβαλε τον ύμνο του Παναθηναϊκού.
Η Άννα Βίσση έπαιξε τον ύμνο του Παναθηναϊκού στο κέντρο όπου γιόρτασαν την κατάκτηση του Conference League οι παίκτες του Ολυμπιακού © screen shot

Άννα Βίσση: Τρόλαρε τους παίκτες του Ολυμπιακού - Γιόρτασαν την κατάκτηση του Conference League στο κέντρο που εμφανίζεται και έβαλε τον ύμνο του Παναθηναϊκού.

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση γιόρτασαν το βράδυ της Πέμπτης (30/5) οι παίκτες του Ολυμπιακού την ιστορική κατάκτηση του Conference League.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Άννα Βίσση, γνωστή φίλαθλος του Παναθηναϊκού, θέλησε από σκηνής να τρολάρει τους ερυθρόλευκους.

Πιο συγκεκριμένα η Άννα Βίσση έπαιξε τον ύμνο του Παναθηναϊκού αντί για του Ολυμπιακού και σκόρπισε γέλιο στους θαμώνες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1njsf80ifht)

Φυσικά, ακούστηκε και ο ύμνος του Ολυμπιακού, οπότε έμειναν όλοι ευχαριστημένοι.

Λίγο αργότερα, στη σκηνή ανέβηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με την κούπα στα χέρια του και είπε στον κόσμο:

«Παιδιά ακούστε λίγο. Σίγουρα δεν είναι όλοι εδώ πέρα μέσα Ολυμπιακοί, αλλά αυτή η κούπα είναι για την Ελλάδα και πρέπει να το χαρούμε όλοι μαζί. Την φέραμε σε ελληνικά χώματα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.