Trending Now

Ο Pedro Pascal φέρνει το latin spirit στην νέα καμπάνια της Corona Extra

Φιλοσοφία χαλάρωσης, ή αλλιώς «La Vida Más Fina» από την λατινοαμερικάνικη μπύρα

Αλκιβιάδης Σιαράβας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Pedro Pascal στην νέα καμπάνια της Corona Extra για το «La Vida Más Fina»

Ο Pedro Pascal, ο αγαπημένος ηθοποιός από το «The Mandalorian» και το «Narcos», πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της Corona Extra για το «La Vida Más Fina». Η καμπάνια, με τίτλο «One Man's Journey», υιοθετεί μια φρέσκια προσέγγιση στο «La Vida Más Fina», ορίζοντάς το ως μια νέα φιλοσοφία χαλάρωσης και ευεξίας που μπορεί να υιοθετηθεί οπουδήποτε, όχι μόνο στην παραλία.

Στο διαφημιστικό σποτ, ο Pascal ακολουθεί ένα μονοπάτι από άμμο που ξεκινά από ένα μπαρ και τον οδηγεί σε μια απροσδόκητη όαση ηρεμίας. Καθώς διασχίζει την πόλη, αφήνει πίσω του το άγχος και αγκαλιάζει την απλότητα της στιγμής. Το μήνυμα της καμπάνιας είναι σαφές: «Για να αγκαλιάσεις αληθινά την καλή ζωή, πρέπει να μάθεις να αφήνεις τα πάντα πίσω σου. Μόνο τότε θα ανακαλύψεις ότι, ακόμα κι αν φύγεις από την παραλία, η γαλήνη μένει πάντα μαζί σου».

Η συνεργασία με τον Pedro Pascal αποτελεί μια στρατηγική επιλογή για την Corona, η οποία θέλει να ενισχύσει τους δεσμούς της με το λατινοαμερικάνικο κοινό. Ο Pascal, με τις ρίζες του στην Χιλή, ενσαρκώνει ιδανικά το πνεύμα της «La Vida Más Fina», συνδυάζοντας την αυθεντικότητα, την χαλαρότητα και την αισιοδοξία. «Η συνεργασία με την Corona μου θυμίζει να χαλαρώνω, να αφήνω τα πάντα πίσω μου και να απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Είμαι περήφανος που συμμετέχω στο επόμενο κεφάλαιο του "La Vida Más Fina"» δήλωσε ο Pascal.

Η καμπάνια «One Man's Journey» σηματοδοτεί την τέταρτη συνεργασία του Pascal με την Corona, αφού τον Μάρτιο του 2024 ανακηρύχθηκε επίσημος πρεσβευτής του brand. Ο Pascal διαδέχεται στην θέση τον Snoop Dogg, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στις προηγούμενες καμπάνιες.

Με την νέα καμπάνια και τον Pedro Pascal στο τιμόνι, η Corona προσκαλεί το κοινό να υιοθετήσει μια φιλοσοφία «La Vida Más Fina», γεμάτη χαλάρωση, αισιοδοξία και ευεξία, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας.