Trending Now

Ιωάννα Τούνη: Τα ακριβά ψώνια και η απάντηση σε follower που προκάλεσε αντιδράσεις

Οι αγορές χιλιάδων ευρώ σε ρούχα και αξεσουάρ και τα σχόλια των followers της Τούνη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Τούνη: Τα ακριβά ψώνια και η απάντηση σε follower που προκάλεσε αντιδράσεις
© Instagram / Ιωάννα Τούνη

«Δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό», απάντησε όταν κάποιος της είπε ότι εκείνη δείχνει τα πανάκριβα ψώνια της και ο κόσμος δεν έχει χρήματα για το σούπερ μάρκετ

Στο ταξίδι της στην Αμερική και στα «οικονομικά» ψώνια που έκανε εκεί αφιέρωσε το τελευταίο βίντεο της στο Tik Tok η Ιωάννα Τούνη, όμως, δεν πήγε ακριβώς καλά αυτό. Για την ακρίβεια, προκλήθηκαν αντιδράσεις από followers που της επισήμαναν ότι προκαλεί το κοινό αίσθημα με τις ακριβές της αγορές και μάλιστα σε μία περίοδο που η ακρίβεια έχει περιορίσει τις αγοραστικές επιλογές πολλών οικογενειών.

Σύμφωνα με όσα είπε η Ιωάννα Τούνη, προχώρησε σε κάποιες αγορές από μεγάλο εμπορικό κέντρο του Σικάγο και βρήκε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες φρόντισε να εκμεταλλευτεί.

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», ακούγεται να λέει η Τούνη στο βίντεο ενώ λίγο μετά μιλά για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων που με την έκπτωση το απέκτησε τελικά στα 1.319 δολάρια.

Κατά τον ίδιο τρόπο για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη πλήρωσε 2.409 δολάρια. Την ίδια στιγμή φορώντας ένα μαύρο σακάκι που επίσης βρήκε σε τιμή ευκαιρίας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα», ενώ για μία άλλη πανάκριβη τσάντα –μόνο 2.490 δολάρια- , την οποία απέκτησε στα 1.739 δολάρια, η influencer πρόσθεσε: «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια των followers της ήταν κυρίως επικριτικά και κάποια από αυτά σχολίαζαν ότι στην παρούσα φάση η μέση ελληνική οικογένεια μπορεί να μην έχει χρήματα ούτε για στοιχειώδη αγαθά από το σούπερ μάρκετ.

«Είμαστε και εμεις που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ και γενικά να βγει ο μήνας», ήταν το σχόλιο ενός follower της, που όμως η Τούνη δεν άφησε χωρίς απάντηση: «Συγνώμη, αλλά δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό», του απάντησε.

Η συνέχεια είχε αντεγκλήσεις και ανθρώπους που επιχείρησαν να υπερασπιστούν την Τούνη και άλλους που συμφωνούσαν ότι όλο αυτό είναι πρόκληση για το κοινό αίσθημα και για τον μέσο εργαζόμενο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.