Trending Now

Αντιδράσεις για την πίτσα του Γκόρντον Ράμσεϊ με φασόλια και αυγά

Οι Βρετανοί τον κατηγορούν ότι «καταπατά την παράδοση»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Γκόρντον Ράμσεϊ: Αντιδράσεις για την πίτσα του με φασόλια και αυγά 

Ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ δέχεται πύρα για το γεγονός ότι δείχνει «περιφρόνηση» τόσο για τις βρετανικές όσο και για τις ιταλικές μαγειρικές παραδόσεις, αφού έφτιαξε μια πίτσα για αγγλικό πρωινό.

Ο σεφ γέμισε τη ζύμη του με αυγό, λουκάνικο, μπέικον, μαύρη πουτίγκα και στη συνέχεια συνέχισε να φτιάχνει μια σάλτσα από ψητά φασόλια, ντομάτα και τα συστατικά του κοκτέιλ Bloody Mary βότκα, ταμπάσκο και σάλτσα Worcestershire.
Ενώ ο Ράμσεϊ είπε ότι δημιουργούσε «κάτι νέο, κάτι συναρπαστικό, κάτι για πρωινό», το σχέδιό του απέτυχε, καθώς ένας Ιταλός τηλεθεατής τον χαρακτήρισε «δολοφόνο». Mιλώντας στη MailOnline, ο πρόεδρος του English Breakfast Society Guise Bule κατηγόρησε τον Ράμσεϊ ότι δείχνει «πλήρη έλλειψη σεβασμού».
«Ο Γκόρντον είναι ένας από τους διάσημους Βρετανούς σεφ που απογοητεύουν συνεχώς την παράδοση όταν πρόκειται για το αγγλικό πρωινό. Αυτό που σερβίρει στο Savoy γελοιοποιείται συνεχώς και το ότι φτιάχνει πίτσα για αγγλικό πρωινό απλώς επιβεβαιώνει την έλλειψη σεβασμού του προς την παράδοση. Είναι απόδειξη, απόδειξη ότι περιφρονεί την παράδοση και ότι δεν είναι πλέον σεφ, αλλά ένας επιχειρηματίας».