Trending Now

Οι χρήστες iPhone και iPad βλέπουν συχνότερα ερωτικά βίντεο

Τι αποκαλύπτουν τα ετήσια στοιχεία επισκεψιμότητας δημοφιλών site

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
85181-171870.jpg

Oι τζίροι της βιομηχανίας πορνό είναι τεράστιοι, με αποτέλεσμα τα δεδομένα από την ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών τους να αξίζουν πολλά. Το pornhub.com λοιπό, δημοσίευσε τα ετήσια στοιχεία επισκεψιμότητας, τα οποία δείχνουν ότι οι κάτοχοι φορητών συσκευών της Apple βλέπουν συχνότερα πορνό από τους υπόλοιπους.

Τα στοιχεία για το 2014 αναφέρουν ότι το 56% των επισκέψεων του συγκεκριμένου site προήλθε από smartphones και tablets. Το 49,9% ήταν μέσω φορητών συσκευών με Android και το 40,2% με iOS - δηλαδή ως επί το πλείστον iPhones και iPads.

Ωστόσο, αν υπολογίσει κανείς ότι το τρίτο τρίμηνο του 2014 το Android είχε το 84,4% της παγκόσμιας αγοράς, έναντι του 11,7% του iOS, προκύπτει ότι οι κάτοχοι συσκευών της Apple επισκέπτονται πιο συχνά σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Επιπλέον, εφόσον το 45% της συνολικής κίνησης προήλθε από smartphones και μόλις το 11% από tablets, δεν επαρκεί η εξήγηση της μεγάλης απήχησης που έχει το iPad, αφού φαίνεται ότι πολλοί αρκούνται και στη μικρή οθόνη του iPhone.

Στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές το 83,3% των επισκέψεων προήλθε από Windows, το 11,2% από OS X και το 2,3% από Linux.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του pornhub.com, η Ελλάδα δεν είναι μέσα στο Top-20 των χωρών που προκαλούν τη μεγαλύτερη κίνηση. Πρώτες φαίνεται πως είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ακολουθούν η Βρετανία, ο Καναδάς, η Ινδία και η Γερμανία. Μεταξύ των 20 πρώτων χωρών, οι Φιλιππίνες είχαν τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής ανά επίσκεψη, με 12 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, ξεπερνώντας κατά τρία λεπτά τους Αμερικάνους.

Η Βραζιλία είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη αναλογία γυναικών (29%), με οριακά δεύτερη την Αργεντινή (28%), όταν στις ΗΠΑ το ποσοστό των επισκεπτριών πέφτει στο 15%.

Η Τουρκία εμφανίζεται να έχει τη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση επισκέψεων από φορητές συσκευές με +635%, ενώ φαίνεται πως η κίνηση πέφτει πολύ την ημέρα της Πρωτοχρονιάς (-44%) και επηρεάζεται αρνητικά από τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα: -42% στην Αργεντινή και -38% στη Γερμανία την ημέρα του τελικού στο Μουντιάλ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.