Trending Now

Σατυρική εκπομπή στο Ισραήλ «τρολλάρει» τις συμμετοχές που «εναντιώθηκαν» στην Eden Golan

Ελλάδα, Ιρλανδία, Ολλανδία και Ελβετία στο προσκήνιο της εκπομπής

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σατυρική εκπομπή στο Ισραήλ «τρολλάρει» τις συμμετοχές που «εναντιώθηκαν» στην Eden Golan
Σατυρική εκπομπή στο Ισραήλ «τρολλάρει» τις συμμετοχές που «εναντιώθηκαν» στην Eden Golan © Eretznehederet/Instagram

Eurovision 2024: Σατυρική εκπομπή στο Ισραήλ σχολιάζει τις συμμετοχές που «εναντιώθηκαν» στην Eden Golan - Ελλάδα, Ιρλανδία, Ολλανδία και Ελβετία στο προσκήνιο της εκπομπής 

Το βράδυ ή για την ακρίβεια τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Μαίου ο 68ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision είχε ολοκληρωθεί με την Ελβετία και το Nemo να βρίσκονται στην πρώτη θέση. Στον απόηχο των όσων συνέβησαν στο Μάλμε, μια σατυρική εκπομπή στο Ισραήλ «τρολλάρει» τις συμμετοχές που αντέδρασαν με τον οποιονδήποτε τρόπο στη φετινή συμμετοχή της Eden Gollan και το «Hurricane».

Στο επίκεντρο της Eurovision 2024 βρέθηκε η συμμετοχή του Ισραήλ με τα γιουχαρίσματα την ώρα που τραγουδούσε η Golan και του κατά πόσο η συμμετοχή του Ισραήλ έπρεπε να γίνει αποδεκτή από την EBU. Οι αντιδράσεις ποικίλλες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκαν έντονα. Φυσικά με τον αποκλεισμό του Ολλανδού Joost Klein από τον τελικό, αλλά και τις αντιδράσεις της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας του Β΄Ημιτελικού.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης η δημοφιλής εκπομπή του Ισραήλ «Erets Nehederet», που μεταφράζεται ως «Όμορφη χώρα», είχε καλεσμένη στο πλατό την ίδια την εκπρόσωπο Eden Golan. Viral όμως τις τελευταίες ώρες έχει γίνει το βίντεο που δείχνει την εκπρόσωπο του Ισραήλ περιτριγυρισμένη από τη Μαρίνα Σάττι, το Bambie Thug, το Nemo και τον Joost Klein.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.