Trending Now

Αλεξάνδρα Σταυροπούλου: Η viral Tik Toker που μιμείται γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων

Πότε ξεκίνησε, γιατί και πώς κατάφερε σήμερα να έχει πάνω από 217.8 χιλιάδες ακολούθους στην πρωτότυπη πλατφόρμα. Διαβάστε την ιστορία της.

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλεξάνδρα Σταυροπούλου
© Instagram

Αλεξάνδρα Σταυροπούλου: Η ιστορία της viral Tik Toker από την Πάτρα που μιμείται γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων

Mέση Eλληνίδα εξηντάρα καρδιολόγος σε εφημερία, ψυχολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο, η πρόεδρος του συλλόγου στο χωριό, μέση Eλληνίδα κομμώτρια σαραντάρα στην επαρχία, αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους κωμικούς ρόλους που ενσαρκώνει με χιούμορ η Αλεξάνδρα Σταυροπούλου στα βιντεάκια της στο Tik Tok που έχουν γίνει viral. Τον λογαριασμό της τον δημιούργησε αρχικά μόνο για να παρακολουθεί βίντεο άλλων. Η ίδια ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο από την καραντίνα και μετά, έπειτα από παρότρυνση των φίλων της, κι από τότε συνεχίζει ασταμάτητα. Στο πρώτο της μάλιστα βίντεο υποδυόταν τον χαρακτήρα της Σιλβή από τη σειρά «Μαύρα μεσάνυχτα», το οποίο μέσα σε 24 ώρες είχε συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές με αναρίθμητα σχόλια από το κοινό που της ζητούσε κι άλλα βίντεο. «Εκεί συνειδητοποίησα ότι μάλλον κάτι έκανα καλά και άρεσε στον κόσμο, και στο εξής το ένα έφερε το άλλο» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Αλεξάνδρα Σταυροπούλου: Η viral Tik Toker που μιμείται γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων

@alexandra_stavropoulou Τα πορτικαλια… οποιος εχει δουλεψει σε νοσοκομειο ξερει 😁🤌🏼 #fyp #foryou #καρδιολογος #νοσοκομειο ♬ Spinning Monkeys - Okasansan08

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε στην Πάτρα, αλλά σήμερα ζει και δραστηριοποιείται στην Αμαλιάδα. Έχει σπουδάσει οικονομικά, είναι εθελόντρια Σαμαρείτισσα στον Ερυθρό Σταυρό και η μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο, κυρίως τα τελευταία εννιά χρόνια, γεγονός που την οδήγησε να δημιουργήσει και τη δική της ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Ήλις», με τελευταία τους παράσταση τη «Φούστα-Μπλούζα». «Η θεατρική μου ομάδα ήταν ένα όνειρο που ήθελα από μικρή να πραγματοποιήσω» τόνιζε. Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με τα social media.

Έμπνευση για τα βίντεο που θα δει κανείς να ανανεώνονται καθημερινά στα προφίλ της στα social media (στο Instagram της συγκεντρώνει πάνω από 26.8 χιλ. ακολούθους), αντλεί από παντού. Παρατηρεί τον κόσμο, το περιβάλλον και δημιουργεί έναν ξεχωριστό ρόλο κάθε φορά. Το κοινό σημείο είναι βέβαια πως όλοι οι χαρακτήρες της έχουν εκρηκτικό ταπεραμέντο, ενώ κάθε βίντεο γίνεται μέσα σε 10 περίπου λεπτά και το γυρίζει μια φορά.

Στα βιντεάκια της πέρα από τις μιμήσεις γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων, βλέπει κανείς και χιουμοριστικά βίντεο με θέμα τις ερωτικές και οικογενειακές σχέσεις όπως τα: «H επόμενη ημέρα από το dinner στη συννυφάδα», «Αγίου Βαλεντίνου: 30 χρόνια παντρεμένοι Τασία και Θανάσης». «Είχα φτιάξει το πρώτο βίντεο με μίμηση γιατρού, πολύ πριν το ανεβάσω, αλλά δεν το δημοσίευα γιατί φοβόμουν μην παρεξηγηθώ ή μήπως δεν αρέσει αυτό το χιούμορ… Ο κόσμος έχει αγαπήσει πάρα πολύ όλες αυτές τις προσωπικότητες που έχω δημιουργήσει και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό» ανέφερε στο παρελθόν.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είχε στο μυαλό της σε καμία περίπτωση ότι θα γίνει αναγνωρίσιμη από το TikTok, ενώ το πρώτο πράγμα που θα ακούσει στον δρόμο όταν τη φωνάξουν είναι το όνομα κάποιου χαρακτήρα από αυτούς που έχει δημιουργήσει ή κάποια ατάκα που τους αρέσει από τα βίντεό της. Όπως και να έχει η Αλεξάνδρα Σταυροπούλου συνεχίζει «να χτίζει το παρόν για να έχει και μέλλον στα social media»!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.