Trending Now

Παντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε στενό οικογενειακό κύκλο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κάβουρι - Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η νύφη.
Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα παντρεύτηκαν στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι © Instagram/Dimitris Stathokostopoulos

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κάβουρι - Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η νύφη.

Λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Άγιο Γεώργιο στο Κάβουρι.  

O Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και η γυμνάστρια αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα τους πρόσωπα και φίλους.

Την αποκάλυψη έκανε ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, δημοσιεύοντας βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Πύρρος Δήμας περίμενε με ανυπομονησία την αγαπημένη του, η οποία έλαμπε από χαρά στο εντυπωσιακό νυφικό της, όντας σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Πύρρος Δήμας: Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά

«Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός, πολύ γλυκός, έχει πολλή αγάπη μέσα της. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο να σε καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνεις. Είμαι χαρούμενος, με κάνει χαρούμενο. Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω έναν άνθρωπο να με καταλάβει, να καταλάβει πως αισθάνομαι και πως νιώθω. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τον άνθρωπό σου», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyh9mcawnxex)

«Είχα απογοητευτεί. Ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, είχα χάσει τη μητέρα μου τότε. Την ήξερα σαν αθλήτρια, εποχές 2000 περνούσα από μπροστά της, για να πάω να δω τον κουμπάρο μου, έπρεπε να περιμένω να κάνει το άλμα και να προχωρήσω. Την έβλεπα, αλλά δεν την έβλεπα. Δε μιλήσαμε ποτέ, δεν χαιρετηθήκαμε ποτέ και γνωριστήκαμε πολύ αργότερα. Εκεί που δεν το περιμένεις… Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη ματιά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.