Trending Now

Ο Μπράιαν Κοξ δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι «007» γιατί νόμιζε πως ήταν η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ

Η αποκάλυψη για την... γκάφα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπράιαν Κοξ δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι «007» γιατί νόμιζε πως ήταν η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ
Ο Μπράιαν Κοξ δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι «007» γιατί νόμιζε πως ήταν η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ © EPA

Μπράιαν Κοξ: Η ιστορία πίσω από την συμμετοχή στο ριάλιτι «007» - Η αποκάλυψη για την... γκάφα του

Σε παρεξήγηση οφείλεται η συμμετοχή του Μπράιαν Κοξ στο ριάλιτι «007: Road to a Million», όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος μιλώντας στο «The Tonight Show».

Όπως είπε ο ηθοποιός όταν του έγινε η πρόταση πίστεψε ότι πρόκειται να αναλάβει το ρόλο του κακού στην επόμενη ταινία του franchise του Τζέιμς Μποντ.

«Νόμιζα ότι ήταν η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ. Είπα λοιπόν, "Επιτέλους με βάζουν σε μια ταινία του Τζέιμς Μποντ!"» είπε η Κοξ.

Και προσέθεσε: «Για χρόνια ήθελα να γίνω ο κακός του Τζέιμς Μποντ. Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον. Σκέφτηκα, "Αυτή είναι η στιγμή μου!" Αλλά δεν ήταν».

Η σειρά ριάλιτι εμπνευσμένη από τον Μποντ ακολουθεί εννέα διαγωνιζόμενους που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζοντας διάφορες προκλήσεις, με στόχο να κερδίσουν 1 εκατομμύριο αγγλικές λίρες. Ο Κοξ έχει το ρόλο του αφηγητή/εγκεφάλου που βρίσκεται πίσω από τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι.

«Πραγματικοί άνθρωποι μπαίνουν σε περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ για να κερδίσουν ένα εκατομμύριο λίρες», είπε ο Κοξ. «Το μόνο πράγμα που τους στέκεται εμπόδιο είμαι εγώ!» προσέθεσε.

Μιλώντας στο Variety για την απόφασή του να συμμετάσχει στο ριάλιτι ο ηθοποιός είπε ότι «μου έδωσαν ένα τεράστιο ποσό και αυτό είναι πάντα ένα δέλεαρ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.