Trending Now

Viral προεκλογικό σποτ περιφερειακού συμβούλου στο γραφείο τελετών Μπαμπούλα

Ο Θεόδωρος Μητράκας ζήτησε από τον Κώστα Μπαμπούλα να τον σταυρώσει και εκείνος του απάντησε «να σε θάψω»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Υπόψηφιος στις περιφερειακές εκλογές πήγε στο γραφείο τελετών «Αφοί Μπαμπούλα» και γύρισε σποτάκι

Με έναν χιουμοριστικό και συνάμα... μακάβριο video ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεόδωρος Μητράκας διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο υποψήφιος με την παράταξη «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα έφτιαξε ένα προεκλογικό σποτ μαζί με τον γνωστό στη Θεσσαλονίκη ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, Κώστα Μπαμπούλα.

Στο viral βίντεο, ο Θεόδωρος Μήτρακας μπαίνει με αργά και στιβαρά βήματα, ενώ το έδαφος σείεται, μέσα στο γραφείο τελετών του Μπαμπούλα υπό τους ήχους φαρ ουέστ μουσικής.

Πλησιάζει τον Κώστα Μπαμπούλα, ο οποίος είναι, περιστοιχισμένος από φέρετρα και τον ρωτάει ποιον θα ψηφίσει στις περιφερειακές εκλογές, με τον τελετάρχη να του απαντά «Τζιτζικώστας».

«Εμένα θα με ψηφίσεις;», ρωτά ο υποψήφιος για να πάρει την απάντηση: «Εννοείται. Πρώτος σταυρός; Μητράκας». «Λες αλήθεια;» τον ρωτά ο Θόδωρος Μητράκας, με τον Κώστα Μπαμπούλα να του απαντά... «να σε θάψω».

Στο τέλος, οι δύο άνδρες στέκονται μπροστά από ένα φέρετρο που έχει έναν σκαλιτσό σταυρό και ο Μπαμπούλας λέει: «Και δεν ξεχνάμε, σταυρό στον Μητράκα».

«Οι εκλογές όπως και η ζωή είναι σοβαρή υπόθεση… Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και λίγο "πλάκα” με τους φίλους μας…. Σοβαρά όμως μην ξεχάστε 8 Οκτωβρίου να με σταυρώστε», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θεόδωρος Μητράκας.

Δείτε το βίντεο: